Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Converse ELEVATION kolekcija - dovodi klasične modele na nove visine

ELEVATION, RUN STAR HIKE, MOVE
21. 05. 2021.

Predstavljena prvi put kao košarkaška patika, Chuck Taylor All Star predstavlja siluetu koja ne izlazi iz mode.  Međutim, poslednjih nekoliko godina je došlo do napretka u dizajnu i na policama su se pojavili novi, unapređeni i nesvakidašnji modeli. Proširujući svoj koncept, Converse je predstavio svoju Elevation kolekciju koja sadrži modele poput Run Star Hike, Chuck Taylor All Star Move i Chuck Taylor All Star Platform.
 

Run Star Hike


Upadljiva redizajnirana starka, Run Star Hike je postala jedan od najpoželjnijih stilova. Platforma sa nazubljenim gumenim đonom dodaje modernu notu klasiku i dodatnu udobnost. Dovoljno su jedinstvene da bi upotpunile outfit.

Chuck Taylor All Star Move


Prva reakcija kada se čuje ime modela MOVE jeste lagana i uzdignuta. Silueta predstavlja sportski stil sa dozom klasike. Za lagani korak koji te izdiže od tla.

Chuck Taylor All Star Platform


Silueta Chuck Taylor All Star Platform je stvorena kao odvažni miks klasike, starke i uzvišenog đona. Blaga platforma je idealna da može da zameni male potpetice i upotpuni ležernu kombinaciju, koja je danas sve popularnija.