Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Najčešća pitanja

 

Kako da poručim model putem sajta?

Preporučujemo da izvršite proces registracije kako bi Vam u narednom koraku bila olakšana online kupovina na našem sajtu. Ukoliko želite da se registrujete to možete učiniti klikom na link ovde. Za podršku pozovite naš Call centar na 0800/234-235 (besplatan poziv).

 

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za artikle poručene u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova kurirska služba će dostaviti pakete u roku od 72 časa. Za robu poručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa kurirska služba dostaviće pakete najkasnije u četvrtak. Tokom praznika isporuka se vrši u skladu sa radnim vremenom kurirske službe koja radi dostavu.

 

Šta se dešava kada izvršim narudžbu?

Nakon uspešno izvršene narudžbine, korisniku će stići potvrdni mail sa podacima o poručenim artiklima. Registrovani korisnici mogu pratiti status svoje isporuke na našem sajtu putem otvorenog naloga. Od trenutka narudžbine možete očekivati isporuku u skladu sa odgovorima na pitanje navedenim u prethodnom pitanju. Za status isporuke možete pozvati i naš Call centar kako biste dobili odgovor.Ukoliko ipak odlučite da otkažete kreiranu porudžbinu putem vašeg naloga,linka ili uz asistenciju operatera, potrebno je da nas na mejl online@n-sport.net obavestite da ste otkazali porudžbinu i da je potrebno da vam se novac vrati na karticu sa koje je plaćanje izvršeno.

 

Koja kurirska služba će me kontaktirati?

Sve pošiljke isporučuje kurirska služba D-Express. Broj telefona call centra kurirske službe je 011/331-3333. Radno vreme kurirske službe je radnim danima od 08 do 17 časova.

 

Da li mogu da zamenim artikal koji mi ne odgovara?

Da, za realizaciju zamene potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od ugovora [preuzmite dokument] i da pošaljete artikal zajedno sa fiskalnim računom na adresu Autoput Beograd-Novi Sad 150a, 11080 Beograd. Rok za zamenu artikla je 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca. Više informacija klikom na link. Za proizvode iz kategorije donjeg veša nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

 

Da li zamenu mogu da izvršim u radnjama?

Zamena se vrši isključivo pozivom našeg Call centra. Sve detalje zamene će Vam dati naš operater. 

 

Kako mogu da dobijem novac nazad ako mi model ne odgovara?

Ukoliko Vam model ne odgovara, imate mogućnost zamene artikla ili povrat novca. Za povrat novca potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od Ugovora koji dostavljate na našu e-mail adresu online@n-sport.net zajedno sa brojem tekućeg računa. Rok za odustanak od Ugovora je 14 dana od dana isporuke artikla. Povraćaj sredstava izvršiće se kada artikal koji vraćate stigne u N Sport  i kada se utvrdi ispravnost artikla. Novac Vam se vraća na tekući račun. Svi troškovi povrata artikla idu na račun kupca. Povraćaj sredstava će se izvršiti u roku od osam dana ako su prethodno navedene stavke ispunjene. Za detaljnije instrukcije pozovite besplatan broj Call centra 0800/234-235, ili nam pošaljite e-mail na adresu online@n-sport.net.

 

Kako da izaberem veličinu?

Na svakom modelu pomeranjem miša preko prikaza veličina izaći će Vam automatski kalkulator veličina na osnovu koga se možete okvirno informisati o približnim merama za određene artikle. Napominjemo da su tabele u kalkulatoru veličina univerzalne po brendu i mogu da odstupaju u zavisnosti od modela. Ako imate neke nedoumice u vezi sa veličinom, bojom, materijalom ili krojem određenog artikla, pozovite nas na besplatni broj telefona 0800/234-235. Mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva pitanja i pomoći da najlakše i bez teškoća izaberete obuću ili odevni predmet i izvršite kupovinu. 

Koje su opcije plaćanja?

Online porudžbine možete platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom direktno na sajtu.
Kod opcije ličnog preuzimanja paketa u našim maloprodajnim objektima plaćanje se vrši isključivo platnom karticom na sajtu prilikom poručivanja.

Da li putem sajta N Sport mogu da izvršim plaćanje na rate?

Možete ukoliko posedujete karticu Banca Intesa koja Vam nudi mogućnost plaćanja na rate.

 

Koje je radno vreme N Sport Call centra?

Radno vreme Call centra je radnim danom od 08 do 21h, subotom od 08 do 16h, nedelja je neradni dan.

 

Da li se isporuka plaća?

Isporuka je besplatna za sve porudžbine u vrednosti preko 6.000 RSD. Za porudžbine u vrednosti manjoj od 6.000 RSD cena isporuke je 200 RSD. PDV je uračunat u cenu. Kurirska služba D-Express će Vam poslati SMS obaveštenje kada preuzme artikal sa naše adrese. Od momenta prijema poruke možete očekivati isporuku u naredna 24h. 


Kod zamene artikla kupac snosi troškove poštarine u oba pravca.

Ukoliko želite da pratite status Vaše isporuke molimo Vas da se registrujte ovde