Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zamene i raskid ugovora

Za realizaciju zamene potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od ugovora [preuzmite dokument] i da pošaljete artikal zajedno sa fiskalnim računom na adresu Autoput Beograd-Novi Sad 150a, 11080 Beograd. Obrazac možete poslati na e-mail adresu online@n-sport.net

Za realizaciju raskida Ugovora (povrata novca) procedura je ista kao kod zamene, samo u obrascu navodite da želite povrat novca, a ne zamenu. Popunjen obrazac šaljete zajedno sa fiskalnim računom i artiklom na adresu Autoput Beograd-Novi Sad 150a, 11080 Beograd. Obrazac možete poslati i na e-mail adresu online@n-sport.net.

Zamenu artikla možemo vršiti ukoliko je artikal vraćen nekorišćen i u ispravnom stanju. Za proizvode iz kategorije donjeg veša nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

Ukoliko dobijete neispravan ili pogrešan artikal, potrebno je da fotografije artikla sa oštećenjem pošaljete na e-mail adresu online@n-sport.net. Navedite u poruci o kakvom je oštećenju reč. Nakon što nam prijavite oštećenje ili pogrešno dobijen artikal, poslaćemo kurirsku službu na vašu adresu i o tome vas obavestiti putem e-mail poruke. Sve troškove u ovom slučaju snosi N Sport.

Rok zamene

Rok za zamenu artikla je 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca.

Troškovi zamene

Troškove zamene robe snosi kupac u oba smera po cenovniku kurirske službe, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.