Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Cozy outfit - udoban osećaj za dan kod kuće

outfit, udobnost
23. 11. 2022.

Ono što nosite na sebi utiče na način na koji se osećate, a i time i na način na koji razmišljate, način na koji se ponašate i način na koji komunicirate sa drugima. Ako nosite stvari koje su vam neprijatne, tako ćete se i vi osećati. A niko ne voli da se oseća neprijatno, zar ne?

Jesen i zima su pravo vreme za ostajanje kod kuće! Udobna odeća, ušuškanost, omiljeni napitak i maraton filmova. A osim vikendima, hladni dani nam poručuju da je možda najbolje da ponedeljkom radimo od kuće, ako već imamo tu mogućnost.

Reč cozy na engleskom jeziku znači udobnost i uselila se u naš rečnik. To je ona odeća koja izaziva blaženi osećaj kada vam je ušuškano i toplo. Najčešće, cozy udobna odeća podrazumeva helanke i velike dukseve ili džempere.
 

Cozy udobne helanke za svaki dan


Na fotografijama iznad se nalaze odabrani modeli Puma ženskih helanki. Sa leve strane se nalaze uske, u osnovi crne helanke, sa šarenim elementima. Imaju dubok struk i njihova dužina je do iznad članaka. Na fotografiji desno se nalaze Puma ženske helanke, koje su takođe u osnovi crne boje, ali sa žuto-narandžastim detaljima. 

Helanke su pripijene uz telo i na taj način se oseti toplota, ali nije široka kao donji deo trenerke koji je labav. Uske helanke greju i pružaju prijatan osećaj tokom nošenja. Na vama je da odlučite koji par helanki vam je potreban, a potreban je svakoj modernoj ženi danas. 

Cozy udobni duksevi za svaki dan

 
Na fotografijama se nalaze Puma ženski duksevi iz nove kolekcije. Sa leve strane je braon ženski duks sa kapuljačom. Na sebi ima veliki, centralni džep, kao i znak brenda Puma sa prednje strane. Ivice rukava i samog duksa kod kuka je u obliku ranfle, što upravo aludira na udobnost. 

Savršeno se slaže uz Puma helanke sa prethodne fotografije. Oko sebe nećete osećati pritiske, na vama će lagano padati duks i istovremeno ćete otvarati vrata kuriru. Nikad lakše i udobnije! Pročitajte i Zašto da kupujem u internet prodavnici?

Sa desne strane se nalazi takođe Puma duks, ali ovaj nije sa kapuljačom. Svakako, udobnost i cozy osećaj ostaju prisutni. Ivice su takođe sa ranflom. Osnova ovog duksa je bele boje sa roze, sivim i plavim šarama i potpisima brenda Puma. Ovo je duks koji možete nositi svakog dana za cozy osećaj. 

Napravite svoje cozy fotke i označite nas na instagramu!

Cozy outfit kod kuće


Helanke i duksevi su naprosto udobniji od farmerki i košulja i poslovnih majica. Helanke drže sve na svom mestu, bez pomeranja ili mešanja materijala prilikom hodanja. Sa druge strane, duks je širok i daje kontrast i balans uskim helankama. Složićete se da je osećaj udobnosti veći kada u gornjem delu nosite široko, a u donjem delu usko. 

N Selection bira posebne komade za svoju prodavnicu. Nova kolekcija za predstojeću jesen i zimu je online i čeka na vas.

Upalite sveće, čitajte knjigu, gledajte film, pišite dnevnik ili napravite taj kolač čiji recpet već dugo sklanjate i nikako da mu se posvetite. Sada je vreme! Posvetite se sebi i uživajte u cozy udobnom outfitu.