Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Dve popularne boje ove jeseni za nju i njega

JESEN, BOJE
21. 10. 2020.

Od velikog izbora boja, uvek je samo nekoliko u trendu u određenom periodu godine. Zemljane boje naspram osunčanih su uvek asocijacija na hladnije dane. Ipak, ne mora da bude tako, jer je ponekad dovoljno dati zagasit ton žutoj ili drugoj svetloj boji, te se ona lako uklopi u izabranu kombinaciju.
 

Tamne jesenje boje koje su uvek u modi


Dve jesenje boje koje su uvek u trendu i sa kojim naprosto ne možete pogrešiti su crna i bež. Prva asocijacija na ove boje je monohromatski stil, gde se koristi jedna boja ili se jedna osnovna boja kombinuje sa nekom drugom.

Taj savršeni sklad jednostavnosti, koji ima mnogo da kaže, oduzima dah gde god da se pojavite, pogotovo ako su pravi materijali u pitanju. Iako nisu ni blizu šarenim bojama iz palete, ove dve jesenje boje su na neki način osnova svakog jesenjeg ili zimskog look-a. Sjajno je njima dodati razigranije boje, koje će sigurno uneti sunce u svaki vaš dan.

Upravo odeća koja se nosi bi trebalo da unese boje i raspoloženje u jesenje ili zimske dane. Zamislite kako bi izgledalo da se vaš outfit stopi sa jesenjim bojama tmurnih oblaka… Tada ni raspoloženje ne može da bude veselo. Paleta boja je neiscrpna i treba je korisititi, zato neka bude borba protiv sivila.

Sorbet roze boja


Nežna roze boja je jedna od trendy boja ove jeseni! Ovo je jedna romantična, zrela boja čija popularnost ne prestaje, koja iz sezone u sezonu samo menja nijanse. Ove godine nastupa sorbet roze boja, koja će oplemeneti svaki look, u vidu odeće, obuće ili aksesoara. Iz N Selection ponude izdvajamo nekoliko različitih ženskih modela jesenjih boja koje možete nositi u različitim prilikama.

Prvi model je predstavnik brenda PUMA, drugi Nike, a treći je Reebok. Prvi model je dubljeg profila, dok su druga dva modela srednjeg do plitkog profila. Masivni đon PUMA ženskih patika dodaje na visini, a kod druga dva modela je đon dizajniran tako da fleksibilno prati vaš korak. Koji je vaš favorit?

Obična žuta boja i žuta sa zelenkastim odsjajem


Iako su kod muške populacije tamne boje najlakši izbor, brendovi su uspeli da unesu žutu boju i oplemene modele. Svaki eminentni svetski brend je u svojoj kolekciji za jesen i zimu 2020/21. imao ove nijanse boja na svojim modelima.

Na prvoj slici se nalazi PUMA RS-X3 Emoji model koji nosi i Edita Aradinović. Inspiracija je nastala u popularnim emotikonima, stoga nema zelenkastih tonova, ali je prisutna crna boja kao osnovna.

S druge strane, ekstravagantni Nike se odlučio da uopšte ne koristi popularne tamne jesenje boje, pa je za lifestyle kolekciju napravio model sa druge slike. Upravo kod ovog i sledećeg modela zrači zeleni ton. Fila model sa treće slike ima naglašeni đon, koji je ukrašen belom i popularnom žutom bojom. Zelenkasti ton se vidi sa bočne i zadnje strane modela, odmah kod zgloba. Za vedru jesen je potrebno samo malo začiniti svakodnevnicu.

Vreme je da oboje podstaknete jesen da ne bude tmurna. Dok pada kiša, kupujte online iz udobnosti svog doma. Na ovom linku se nalazi osam razloga zašto da kupujete putem interneta.

Neka vam popularne jesenje boje iz N Selection ponude pomognu da se oduprete sivilu, neka oboje vaš cipelarnik i obraduju vas svakog dana. Verujemo da su boje toliko moćne da mogu da menjaju stvari. A na kraju dana, sve je lakše u dvoje.