Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

FENTY x PUMA - Avanti patike

26. 09. 2023.

Svetska zvezda Rihanna sa svojim brendom Fenty se udružila sa brendom Puma i zajedno su lansirali svoju najnoviju kolekciju Avanti. Kolekcija je dostupna u N Selection prodavnici. 

Rihanna je kreativni direktor za kolaboraciju FENTY x PUMA. Do ove saradnje nije došlo odjednom. Duboka istorija sportskog brenda i nasleđa se spaja sa ikoničnim stasom popularne pevačice. Rihanna je inače lider u muzici i modi, te je sa takvim pristupom idealni saradnik brenda Puma.

Prvi proizvod koji izbacuje ovaj udruženi par je Avanti, visokokvalitetnog kožnog dizajna koji spaja King kopačke i patike za trčanje Easy Rider. U nastavku pročitajte više o ovim patikama i da li ih može nositi cela porodica.
 

Unisex FENTY x PUMA Avanti patike


Na fotografiji iznad nalaze se unisex FENTY x PUMA Avanti patike. Na prvi pogled možete uočiti da se radi o patikama za fudbal. Klasična i crna i neodoljiva siva/srebrna boja su tu da osveže vaš svakodnevni izgled. 

Rijanina ljubav prema fudbalu u kombinaciji sa velikim uticajem sporta van terena poslužila je kao polazna tačka za Avanti. Rijanino shvatanje ovo klasičnog stila utire put za novu eru saradnje u sportskoj modi sa brendom PUMA. Već vrlo dobri i upoznati saradnici, uspeli su i ovaj put da naprave bum

Pored toga, bilo je važno i za Rijanu i za brend PUMA da obezbede ovo lansiranje celoj porodici, što znači da patike možete pronaći i za decu. Muškarci i žene, ili mama i tata, predlažemo da uzmu različite unisex parove da bi na taj način skladno nosili čitavu kolekciju. 

Pele i Maradona su samo neki od legendarnih igrača koji su nosili Puma King kopačke (pročitajte i Kopačke za kralja) - dakle, još šezdesetih godina. Kasnije, u osamdesetim, nastale su Easy Rider. Sada, Rihanna je dodala svoj lični pečat dizajna i kreativne elemente, od detalja kože do gume na đonu, stavljajući sopstveni obrt ovom klasičnom Puma stilu na modelu Avanti.

Zlatne i srebrne unisex FENTY x PUMA Avanti patike


FENTY x PUMA Avanti je modna varijanta fudbalskog trenda sa mekanom vintage kožom, preklopom preko jezika sa utisnutom i odštampanom zlanom Fenty folijom i logotipom Puma Cat. Sa gumenim đonom i kožnim podnožjem, detalji Avanti ukazuju na duboku istoriju i nasleđe brenda Puma u fudbalu. Crno belu verziju dopunjuje hromirana izvedba sa laserski ugraviranim logotipima i kožnim hromiranim detaljima. 

Rihanna i Puma imaju istoriju pokretanja disruptivnih modnih stilova tokom zajedničkog odnosa - počevši pre desetak godina sa legendanim Creeper patikama. Rihanna i Puma su lansirali zajedno i nekoliko kolekcija obuće i odeće. Zajedno su se pojavili na četiri modne revije i to u Njujorku i Parizu. FENTY x PUMA saradnja je poslužila kao katalizator za uticaj i relevantnost brenda Puma tokom protekle decenije. 

Crna i zlatna kombinacija su nepogrešivi spoj. Kreativna strana umetnice i sportsko nasleđe brenda danas kroje sudbinu ove saradnje. Ne zaboravite da je Avanti samo prvi u nizu proizvoda koji će ova saradnja izroditi. Zbog toga, budite u toku i ne propustite nove proizvode.

Nastavite sa čitanjem: Sportski stil odaje tajne ličnosti.