Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Kako da moje Puma RS-X patike što duže budu očuvane?

RS-X, PUMA, ODRŽAVANJE
23. 04. 2021.

Čim kupite novi par patika, kao što su Puma RS-X, prvo što poželite je da ih što duže sačuvate u tom obliku, u tim bojama i tako sjajno nepohabanim. Ali, da bi te nove patike ostale u netaknutom stanju, potrebno je uspostaviti neka osnovna pravila i pridržavati ih se.

Puma RS-X se igraju bojama i takav “kreativni haos” je već nekoliko godina trend koji se ne zaustavlja. Primer u današnjem tekstu biće model Puma RS-X Mix. Svi ljubitelji patika će se obradovati sledećim savetima.
 

Patike su postale deo kulture


Patike su postale više od načina života - patike su deo kulture. Morali biste živeti pod kamenom da biste propustili činjenicu da već duže vreme Puma RS-X prkosi vremenu. Namerno utičući na naše nostalgične čežnje, nova silueta je istovremeno retro i ostaje u trendu svojim glomaznim dizajnom, zdepastim đonom i gornjim delom. Svi modeli su tako cool i opravdano ostaju pod svetlim reflektora već nekoliko godina.

Puma RS-X patike su lider u trendu savremenih patika, obojene u mnoštvo međusobno suprotstavljenih boja. Na njima se uočava dizajn nalik plamenu, koji će sigurno učiniti da se okreću za vama gde god da krenete.

Što se tiče materijala, svaki kolorit je obložen mrežom, kožom ili antilopom. U izuzetno naglašenom srednjem đonu je unaprađena Pumina inovativna tehnologija za trčanje, koja se oseća pri svakom koraku.

Dva bitna saveta za čuvanje novih patika


Sigurno ste čuli više puta kako je ponavljanje majka znanja, ali na isti način funkcionišu navike. Pravo je vreme da više puta ponovite male korake za čuvanja novih patika, te će vam to preći u naviku i uvek ćete imati očuvane patike koje će uvek izgledati kao nove.

1. Loše vreme, kiša i nove patike su no-no

Za početak, nikada ne bi trebalo da nosite nove patike po lošem vremenu. Ovo pravilo pomaže da izbegnete mrlje od blata ili vode. Naravno, ako patike morate da nosite po kišnom danu, budite oprezni sa lokvama vode.  

2. Svakodnevno nošenje novih patika

Najbrži i najlakši način da potpuno uništite lep par patika je svakodnevno nošenje. Da, da, nove patike su neodoljive, ali učinite sebi uslugu i nabavite još jedne koje će odraditi posao tako da ove omiljene ne morate da nosite svakoga dana. Produžićete im trajanje dva do tri puta.

Dobro je imati bar jedan par belih patika, po mogućnosti sa niskim gornjim delom, jer se podudaraju sa gotovo svakom bojom odeće, ali i dopunjuju trend širokih pantalona. Naravno, kako bele, tako i crne patike mogu upotpuniti dnevni izgled. Takve patike su monohromna podloga na koju možete dodati kolorit koji je po vašolj volji u datom trenutku.

Drugo, zamensko rešenje je da nabavite patike koje na sebi imaju i crnu i belu boju. Tako nećete pogrešiti. Na fotografiji iznad je rešenje koje nudi Puma RS-X Mix.

Malim koracima do velikog uspeha i uvek svežih, očuvanih patika. Nikada nije bilo primamljivije očuvati nove patike nego sada. Pogledaj sve modele Puma RS-X Mix patika na N Selection internet prodavnici.