Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Koje patike nositi tokom jeseni?

patike, jesen
03. 10. 2022.

Tokom jeseni zaista možete nositi i patike sa jarkim bojama, kao i sa zemljanim. Jesen je prelazno vreme tako da iz prelaska leti u zimu postoji dovoljno prostora za različite izbore. Jesen, iako na prvi pogled nepopularno, mnogima jeste omiljeno godišnje doba i donosi sa sobom bogate boje, kreativnost i zalet za zimu.

N Selection je vaš partner za moderan sportski stil. Sport i moda ne isključuju jedno drugo, zato biraj najbolje komade od brendova Puma, New Balance, Converse i drugih. Jesenja kolekcija je na sajtu i hajde da zajedno bacimo pogled na izbore. Pratite naše izbore i na instagramu.

Jeste li spremni za hladnije dane pred nama?
 

Moderne muške patike za jesen


Puma je jedan od tri konstantna favorita sportskih patika koje možete nositi u slobodno vreme. Već jedno vreme u modi su ostali RS modeli, veoma popularni među mladim ljudima i konstantno u potražnji. Uz poslednju reč ulične mode, Puma RS-Z HC patike su u osnovi bele boje sa smelim i jakim bojama. Imaju beli srednji đon, crno gazište, mrežasto gornjište, grafiku na tkanju jezika i kožnu kapu za petu sa plastičnom omčom. Plava, narandžasta i žuta boja su samo neke koje okružuju ove patike sa svih strana. 

Jesen može da podnese jarke boje na Puma patikama. Svom osnovnom izgledu zemljanih boja dodaje Puma RS-Z patike i dobićete smeli izgled. Ove patike možete nositi tokom cele jeseni. 

Osim brenda Puma, New Balance je doživeo nove simpatije proteklih godina. Prepoznatljivi brend iz devedesetih godina ne prestaje da osvaja simpatije današnje publike. Ukoliko vas interesuju moderne sportske ravne patike, kao New Balance sa zarezima, izaberite patike za jesen sa fotografije iznad. Bez jarkih boja, ove svedene New Balance sivo-plave patike će upotpuniti vaš moderni sportski izgled.

Moderne ženske patike za jesen


Još jedna asocijacija na jesen su Converse All Star patike! I to ove posebne! S vremena na vreme, birajte barem jedan par obuće koji će pružiti boom vašem izgledu. 

U N Selection-u se bavimo modom i leisure stilom, a njegovu definiciju su upravo dale patike sa fotografije. Duboki profil, braon boja, masivni đon i potpis legende Chuck-a Taylor-a. Jeseni, dobrodošla! Run Star Motion CX patike imaju upadljivu siluetu i inovativni dizajn. Tajnu udobnosti Run Star Motion CX patika smo otkrili u blogu Stani iza svojih reči (i dela)

Slede još jedne jesenje patike, svedene i nežne - Puma Mayze

Devojke, odnosno ljubiteljske sportskih trendova, evo jedne izuzetne siluete koja je dobila nadahnuće direktno sa ulice. Naslagani đon sa različitim zarezima pruža oštar i slojevit izgled. Njena marshmallow boja se slaže uz jesenje okruženje. Ovo je onaj par koji dopušta letu da se još malo meša pre nego što dođe zima. 

Ipak, leto je iza nas i ne planira da se vrati. Ne možemo da ne primetimo da jesen ima svoje čari: narandžasta boja lišća, kraći dani, tmurni oblaci, kiša, povremeni zraci sunca… I naravno, ponovo se vraćamo ušuškanoj odeći i obući. Sve te jesenje boje, pomešane sa intenzivnim letnjim i crnim zimskim, se nalaze i u našoj internet prodavnici.