Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Letnja gumena obuća: japanke, papuče ili klompe

obuća, leto
19. 08. 2022.

Gumene japanke, papuče i klompe su najčešća i najugodnija letnja obuća. Za sezonu, par je obavezan. 

Za leto su idealna stvar, pogotovo što stopalu dozvoljavaju da diše. Jasno je da je gumena obuća udobna, jer nema opterećujuće kaiše i koža diše. Samo ih nabacite na stopala i spremni ste. Konačno posle zatvorene obuće i potpetica, vreme je za otvorenu obuću.

S vremena na vreme, tokom leta, svi želimo da posetimo plažu. Pored kreme za sunčanje, šešira i naočara, neophodne su i gumene japanke, papuče ili klompe. Sve ono kamenje, pesak, pa i po koja morska životinjica može značajno da utiče na odlazak na plažu. Iritiranje stopala nije niti zabavno, niti udobno, niti lagano. 

Brend Crocs dominira N Selection ponudom ovog leta! Možete pronaći savršene Crocs papuče, japanke i klompe! Pored toga što su dizajnirane za savršenu udobnost, one su zabavne i lagane - a baš takvo i treba da bude leto, zar ne? 

Gumena letnja obuća može i ne mora dolaziti u jarkim, svetlim bojama. Svako može pronaći svoj izbor. Štaviše, možete odabrati više različitih za jedno leto! Svaki oblik od ova tri ima svoje prednosti, samo je pitanje šta vama najviše odgovara?
 

Crocs gumene japanke

 
Japanke su decenijama glavna tema. Bez lažne skromnosti, japanke su najjednostavnija i lagana letnja obuća. Crocs japanke u odabranoj N Selection ponudi nudi japanke sa platformom - sive, crne i šarene. Sve pogledajte ovde

Udobnost je zagarantovana, s obzirom na tačkasto gazište. Japanke sa platformom nisu sasvim sportske, pa ih možete nositi i u letnjoj, večernjoj varijanti, a ne samo na plaži. Svakako, izbor je vaš. 

Crocs gumene papuče

 
Sa leve strane se nalaze crne, a sa desne bele Crocs papuče. Ono što papuče izdvaja od japanki je to što nema dela koji odvaja prste. Naime, papuče na sebi imaju dva prevoja i odlične su za sve one koji ne vole japanke. 

Obratite pažnju na đon Crocs papuča - deo koji dodiruje tlo je blago rebrast, da bi sprečio proklizavanje. Isto tako, kalup đona, gde se nalazi stopalo je ograđeno, tako da stopalo, iako potencijalno mokro, neće proklizavati iz ležišta. Sjajno, zar ne?
 

Crocs gumene klompe


 Iako je povratak gumenih klompi pre par godina doživeo polarizovane reakcije, ko god ih je probao - vraćao im se. Na fotografijama iznad se nalaze Crocs ženske klompe sa životinjskom šarom, kao i svedene, roze Crocs klompe

U blogu Crocs: najudobnije papuče na svetu možete saznati kako dodatno da ukrasite gornjište svojih klompi i da ih tako dodatno stilizujete prema svom modnom ukusu. 

Složićete se da klompe za plažu višestruko pogodne. Sjajna stvar kod gumenih klompi je što u njima možete i da plivate bez bojazni da će vam spasti - imaju gumeni kaiš koji se može podesiti iza stopala. Na ovaj način dodatno eliminišete šanse za ujedom morske životinjice. 

U Crocs-u veruju da je udobnost ključ sreće i da njihova legendarna udobnost čini ovaj svet srećnijim mestom. Da li ste i vi srećniji dok nosite kroksice? Lagane su, ne osećamo ih na nogama i eksteremno su udobne.