Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Letnje papuče koje se mogu nositi i tokom jeseni

leto, jesen, papuče
30. 08. 2023.

Apsolutni pobednici svih sezona kada je u pitanju obuća su letnje papuče koje se mogu nositi i tokom jeseni. Letnje gumene papuče su favorit među svakodnevnom obućom i srećni su oni koji mogu u njima da idu i na posao. Takvih poslova je malo, ali samo onima koji svaki dan idu u kancelariju ne može niko da zameni osećaj izuvanja u hodniku. Znate onaj osećaj kada se izujete iz svoje svakodnevne obuće i kod kuće obujete letnje papuče - nezamenljivo.

U N Selection prodavnici možete pronaći letnje papuče od brendova Puma, Adidas, Fila, Crocs… Svaki brend pravi letnje papuče na svoj način i tako ostavlja poseban pečat. Ono što je sigurno to je da svake letnje papuče imaju zakrivljene ivice da bi se sprečilo proklizavanje i široku traku preko prstiju i risa. Najčešće je ova traka prostor za kreativni manevar, ali svaki brend ima svoj način da se istakne i na drugačiji način.
 

Zašto volimo letnje papuče?


Letnje papuče je lako nositi i to je verovatno prvi razlog zašto volimo da ih nosimo. Uskakanje u jednostavne papuče pružaju oslobađajući osećaj. Telo se odmara, dok je na nogama obuća koja se spaja sa stopalom. Savršeno je osmišljen takav dizajn da se sačuva pokret stopala u unutrašnjosti, ali da se izbegne proklizavanje.

U letnjim papučama stopalo može da diše, jer je otvoreno sa prednje i sa zadnje strane. Štaviše, otvorena obuća poput ovih papuča čuva zdravlje, jer eliminiše priliku za stvaranje gljivica - što je čest slučaj kod zatvorene obuće. One su obavezne u koferu ili u torbi na putu do mora, plaže ili bazena. 

Osim u spoljašnjim uslovima, gumene letnje papuče se mogu nositi i u unutrašnjim uslovima. Samo se prisetite situacije kada ste poslednji put bili u airbnb smeštaju ili hotelu i koliko su vam papuče olakšale kretanje. To nije vaš kućni prostor, ali u svojim gumenim papučama ste se ipak osećali slobodno i dobrodošlo, zar ne?

Nećemo zanemariti ni to da mnogi ljudi vole da nose ove papuče i tokom zime! To je, ponovo, iz razloga što se lako obuvaju, izuvaju i prenose. Oni zimogrožljivi čak neće skinuti ni čarape dok ih nose zimi! Sve ove situacije, kojima ste sigurno imali priliku da svedočite, govore u prilog tome da su otvorene papuče omiljena obuća tokom cele godine. 

Papuče u N Sport prodavnici


Na fotografiji iznad nalaze se verovatno najpoznatije letnje papuče od brenda adidas - ADILETTE. Interesantne, crvene, a lako uklopljive sa sportskim ili polusportskim izgledom, ženske adilete na traci preko prstiju imaju prepoznatljive tri linije brenda. Pronađite ih ovde.

Čitajte i Ženske adilete za leto bez prestanka.

Spominjali smo da je traka preko prstiju prostor za kreativni manevar brendova, ali Crocs se ovde poigrao sa đonom. Mermerne šare zeleno-sive boje čine Crocs Echo Marbled Slide papuče ekstravagantnim uz inovativni dizajn. Udobne su i obožavaćete ih! Već smo pisali o tome da su Crocs papuče najudobnije na svetu.

Iako se mnogima može učiniti da je kraj sezone papučama, upravo smo gore u tekstu objasnili da to i nije baš slučaj. Papuče u N Selection prodavnici možete pronaći tokom cele godine, ali sada je pravi trenutak da iskoristite široku ponudu i odaberete svoje omiljene. Nosite ih kada god želite, gde god želite i koliko god želite.