Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Mesec praznične euforije i poklona

praznici, pokloni
21. 12. 2021.

Kada uđemo u naš praznični mesec decembar, nekako nas obavezno uhvati ta praznična euforija i magično iščekivanje događaja koji će nam promeniti život ili bar narednu godinu. Ni sami nismo svesni tog iščekivanja, ali ono je tu i podsvesno nas uzbuđuje sve dok traju praznici. Ukoliko tome pridodamo i Novu godinu 2022. i zamišljanje želje kada otkuca ponoć, zaista nije čudno da u nama postoji ta praznična iskra koja tinja i iščekuje nove promene. 

Tokom praznika, ljudi su mnogo opušteniji, svi iščekuju godišnje odmore, porodične susrete i vreme za relaksaciju sa voljenima. Da biste ovakvu atmosferu podržali i dodatno upotpunili, potrudite se da iznenadite i obradujete vama drage osobe poklonima. 
 

Poklon za njega i poklon za nju

 

Kada dođemo do trenutka potrebe za izborom poklona, često mnoge od nas uhvati panika. Naprosto krenemo da izgaramo u želji da odaberemo savršen poklon

Za kakav poklon ćete se odlučiti, zavisi pre svega od osobe kojoj ga poklanjate i od njenih preferencija. Ako je ta osoba sportski tip, lako ćete pronaći za nju nešto na našem web shop-u, a ceo asortiman možete pogledati ovde. Ukoliko je osoba više poslovno nastrojena, takođe imate dosta sužen izbor poklona, dok pak ukoliko je osoba romantičar, moraćete se značajno potruditi da pronađete nešto originalno, možda ručno rađeno, sa mnogo truda.

Odabir dobrih patika ili shopping patika sa voljenom osobom kao poklon za nju ili poklon za njega, predstavlja svakako dobitnu kombinaciju. Sportske patike su idealan praktičan poklon, veliki je izbor istih i osoba koju ćete obradovati moći će svakodnevno da ih kombinuje. Naš sportski svet se svakako zalaže za poklone poput ovog.

Idealan izbor kao poklon za nju po pitanju dubokih patika, čizmica, jeste novi Puma model ženskih patika Mayze Chelsea Suede WN’S. Ove patike svedenog i zanimljivog dizajna podsećaju na čizme,  te će se dopasti većini pripadnica lepšeg pola, jer je mogućnost kombinacija neizmerna. Pored toga što su dostupne u dve neutralne boje, crnoj i beloj, koje su najsavršenije za kombinovanje, gornjište od prevrnute kože odaje zaista elegantan i otmen look, baš kao i praznični dani. 

Dobra opcija poklona za poslovne ljude može biti suprotno od njihove svakodnevnice, npr. dobar sportski duks uz neki vaučer za teretanu. Time im poručujete da mislite na njihovo zdravlje i podsećate ih da treba da brinu o svom telu i duhu bez obzira na posao. Ovde pored sportskih patika zaista postoji mnogo dobrih kombinacija. 

Ne zaboravite, večera u dvoje, porodično okupljanje, slatki zalogaji mogu upotpuniti vašu zamisao poklona. Poklon za voljenu osobu ne mora obuhvatati isključivo fizički poklon. 

Ukoliko je vama draga osoba romantičan tip, vikend putovanje ili zimovanje može biti dobitna kombinacija kao poklon za nju ili poklon za njega. Ukoliko tražite zimovanje kao poklon za njega, ne zaboravite se opremiti muškim zimskim cipelama kod nas, ili obrnuto ženskim zimskim cipelama, ali i ostalim zimskim aksesoarima. Ovo ujedno može zaokružiti vaše poklon putovanje sa voljenom osobom. 

Bez obzira za šta se odlučili pri kupovini prazničnog poklona, ne zaboravite da vaše iskrene želje, nekoliko toplih reči i dela ustvari najviše znače.

Želimo vam prijatne praznike!