Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Moderne Puma košarkaške patike sa zlatnim potpisom legende

PUMA, RALPH SAMPSON, KOŠARKA
26. 01. 2021.

PUMA je okrenula stanje stvari u košarci sedamdesetih godina prošlog veka, kada je potpis košarkaša Ralph Sampson-a stavila na bočnu stranu patika. Tada je počeo talas koji se ne zaustavlja ni danas.

S obzirom da je Ralph jedno od najvećih imena u košarci, PUMA je brzo finalizirala ovaj dogovor. Saradnja je donela patike za košarkašku dvoranu. Bile su izrađene po meri i prilagođene Ralph-ovoj veličini stopala.

U N Selection ponudi možete pronaći tri modela PUMA Ralph Sampson u različitim profilima, a pogledaj i zašto je bolje da kupuješ online.


Ralph Sampson je visok 2,24 metra


Foto: us.puma.com

Em visok, em brz, Ralph je hitao samo ka obruču - nazvan je najvišim napadačem u istoriji košarke. Bio je zvezda košarke na univerzitetu, a kada se spoje dve zvezde, PUMA i Ralph Sampson, tada sinergija pomera granice.

Do saradnje sa brendom PUMA je došlo spontano, tako što je brend, koji ga je do tada opremao, naprasno napustio dogovor. Nije bilo lako pronaći patike za veliko stopalo koje Ralph ima, ali PUMA može sve. Ralph-ovu visinu od 2,24 metra je pratila potreba za većim brojem patika, a PUMA je uspešno savladala izazov. Kao i Ralph na terenu.

Priča o uspehu i ljubav prema košarci te prati na svakom koraku

Legendarne PUMA Ralph Sampson se vraćaju u elegantnom izdanju. Izrađene su od kožnog gornjeg dela, ukrašene zlatnim potpisom legende sa bočne ili sa zadnje strane.

Do današnjeg dana izgled patika PUMA Ralph Sampson se promenio toliko da ide u korak sa vremenom. Brend se igrao bojama i materijalima, ali potpis legende je ostao. Ono podseća mlade ljude da brend ima dugu istoriju u ovoj igri.

Ukoliko ih nosite van košarkaškog terena, imajte na umu da je duboki profil pogodan za hladnije dane, a plitki za toplije. Nežne boje sa zlatnim potpisom se mogu idealno kombinovati sa sportskim kombinacijama, a ukoliko vam moda ide od ruke - i u elegantnim kombinacijama. Danas je svakako sve stvar ukusa, ali kada je nešto začinjeno pričom o velikanu košarke, taj ukus postaje neodoljiv.

Košarkaške patike za svaki dan

Koliko su popularne košarkaške patike van terena? Mnogo, mahom među mladima i generacijom Z. Ne određuje naziv patika svoje nosioce; košarkaške patike može da nosi svako. Bitan je kvalitet obuće i da su udobne za nošenje.

Košarka, kao i svaki sport, zahteva napor. Da bi se izdržao takav intenzitet, obuća mora da ima dobru izdržljivost, podršku, stabilnost, udobnost i dobru apsorpciju udara. Osim toga, košarkaške patike moraju da štite zglobove.

Per aspera ad astra - kroz trnje do zvezda

Rođen u Virdžiniji 1960. godine, Ralph Sampson počeo je da raste poput korova dok je uvežbavao svoj skok. Bio je izvanredan igrač na univerzitetu u Virdžiniji tokom četiri godine gde je započeo svoju karijeru.

Uprkos tome što se trudio da pronađe patike koje bi mu odgovarale, često je pribegavao kombinacijama čarapa kako bi mogao da igra stabilno, bez žuljanja. Koristio je 4 do 5 pari čarapa da bi obuo patike - u životu se ponekad treba snaći. Srećom, PUMA je primetila da je potrebno podržati talente kao što je Sampson i ekskluzivno napravila patike samo za njega.

Bio je jedan od prvih NBA igrača sa ovakvim mogućnostima.