Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

New Balance modeli postaju simbol stila

model, stil, patike
22. 03. 2024.

U svetu sportske obuće, New Balance je ime koje se ističe po svojoj dugoj tradiciji kvaliteta, inovacija i stila. Ova američka kompanija, osnovana 1906. godine u Bostonu, postala je sinonim za patike vrhunske udobnosti koje kombinuju udobnost, izdržljivost i estetiku. Od sportskih aktivnosti do ulične mode, New Balance patike su prisutne na svim poljima, pružajući korisnicima beskompromisno iskustvo.
 

Šta je to neodoljivo kod New Balance modela patika?


Jedna od najuočljivijih karakteristika New Balance patika je njihova autentična estetika. Sa prepoznatljivim "N" logotipom sa bočne strane modela, New Balance je uspeo da stvori prepoznatljiv brend koji se ističe u moru sportske obuće. Bez obzira da li su u pitanju klasični modeli ili noviteti, New Balance patike nude širok spektar boja, materijala i dizajna, prilagođavajući se različitim stilovima i potrebama korisnika.

Ali, New Balance nije samo stvar estetike - ova kompanija takođe postavlja standarde kada su u pitanju performanse. Njihova posvećenost kvalitetu materijala i tehnologiji proizvodnje čini njihove patike izuzetno udobnim i izdržljivim. Tehnološki napredni đonovi pružaju optimalnu podršku i stabilnost, dok inovativni materijali omogućavaju da patike dišu i prilagođavaju se pokretima korisnika.

Sa decenijama iskustva u proizvodnji sportske obuće, New Balance je usavršio svoje modele kako bi pružio trkačima vrhunske performanse. Od laganih trkačkih patika do stabilnih modela za duge staze, New Balance nudi širok spektar opcija koje zadovoljavaju različite potrebe trkača širom sveta. Stoga, nije iznenađujuće što su New Balance patike omiljeni izbor kako među sportskim profesionalcima, tako i među svakodnevnim korisnicima. Njihova sposobnost da kombinuju stil i funkcionalnost čini ih idealnim izborom za sve koji žele da izgledaju dobro i osećaju se udobno u svakoj situaciji.

New Balance i svet mode


U svetu mode, trendovi dolaze i prolaze, ali New Balance ostaje konstanta. Njihova sposobnost da se prilagode novim zahtevima tržišta, dok istovremeno održavaju svoje visoke standarde kvaliteta, čini ih liderima u industriji sportske obuće. Dizajn New Balance modela podseća na sedamdesete godine, odnosno baš na trkačke patike tog vremena. Kada su se prvi pojavile u kolaboraciji sa brendom Casablanca, probile su se na tržište i bile primećene i nošene od strane poznatih ličnosti poput Hejli Biber, Kendal Džener i drugih. Od tada pa nadalje ne prestaju da budu deo modernih urbanih outfita trendsetera.

Novi New Balance 327 modeli


Ukoliko volite New Balance patike, sigurni smo da ste primetili ili znate za 327 model patika. Ovaj model ženskih i muških patika je postao veoma popularan baš u svetu mode jer se zbog svog autentičnog dizajna lepo kombinuje uz različite odevne varijante. Bilo da je u pitanju elegantan sako, ili sportski duks, New Balance 327 model patika lako će se uklopiti. 

U N Selection online prodavnici sada su dostupni novi 327 modeli ženskih i muških patika. 

Modele karakteriše prepoznatljivi “N” logotip, odeljci antilop kože koji zaokružuju sportski ali urbani stilski izraz modela. Gumeni kramponski prepoznatljivi đon osim što doprinosi izgledu obezbeđuje dobru trakciju i zaštitu od proklizavanja. 

Ukoliko ste u potpunosti sportski orjentisani, nekadašnji model koji je bio rasprodat čim je stigao na lager jeste bio ženski model New Balance 550. Sportska silueta i masivniji beli đon lepo su uklapani u sportske odevne kombinacije. Ovaj model pre svega definiše urbani izgled i izuzetna udobnost, a dostupan je u više varijacija boja, te izaberite omiljeni ovde.

Bez obzira da li su na terenu za trčanje, u teretani ili na gradskim ulicama, New Balance patike su simbol stila, performansi i udobnosti. Zato, nabavite svoje što pre.