Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nova kolaboracija PUMA x Romero Britto®

kolaboracija, kolekcija, umetnost
26. 11. 2021.

Da li volite da pratite trendove? Ako vam trendovi i nisu primarni, sigurno ćete se složiti da bi voleli da vaš izbor odeće, obuće ili aksesoara odražava nešto posebno, nešto što slavi i uzdiže najvažnije stvari u životu. Upravo vam predstavljamo jednu takvu novu kolekciju artikala koja u tom smislu može biti pravi izbor za vas.

Da PUMA pomera granice dizajna u sportskoj industriji svedoči i nova kolaboracija između sportske kompanije i međunarodno priznatog umetnika Romero Britto-a.  PUMA x BRITTO®  udružili su se da ožive umetnička dela u novoj šarenoj kolekciji obuće i odeće koja je dostupna na N Selection web shopu.
 

Ko je Romero Britto?


Romero Britto je brazilski umetnik, slikar i vajar. Kao samouk u ranom detinjstvu, Britto je slikao na komadićima papira ili kartona ili bilo kom medijumu koji je mogao da pronađe pre nego što je došao do mogućnosti i otputovao u Pariz gde se upoznao sa delima Matissa i Picassa. Njegovo uvažavanje ovih van vremenskih umetnika uticalo je na njega da stvori originalan stil koji je The New York Times opisao: „odiše toplinom, optimizmom i ljubavlju“.

U svom radu kombinuje elemente kubizma, pop kulture i slikanja grafita, koristeći žive boje i smele šare kao vizuelni izraz nade, snova i sreće. Međunarodno poznati umetnik, 1992. godine, osnovao je Happy Art pokret sa misijom da inspiriše sreću, zabavu, ljubav i optimizam širom sveta kroz svoju jedinstvenu umetnost i žive boje. 

Romero je svoje životno delo posvetio istraživanju prirode i suštine sreće. Njegova umetnost je mnogo više od ustaljene kognitivne koncepcije sreće. On nam predstavlja živopisnu vizualizaciju sreće, svet dobrodošlice koji nam je na dohvat ruke. Dok se sreća manifestuje na beskonačan broj načina, Romerovo umetničko delo otkriva platonsku suštinu sreće. To je i umetnost i filozofija života. U njegovoj umetnosti prepoznajemo da sve može postati izvor sreće, nešto što treba ceniti, nešto što vredi. To je jednostavno pitanje perspektive. Sreća je slavlje samog života, od svakodnevnog do divljeg. Širom sveta, ljudi koji gledaju Romerove slike odmah prepoznaju ovu životnu filozofiju - srećan život - koju on prenosi kroz preplitanje jarkih boja, zakrivljenih linija i ljubavnih oblika. 

PUMA x BRITTO® kolekcija



Kolekcija PUMA x BRITTO® odražava optimističan pogled na svet, sa živim bojama i smelim šarama. Dva brenda su objedinila Romerovo poimanje umetnosti kroz njegov Happy Art pokret sa PUMA-inim inovativnim i cool dizajnom kako bi stvorili neverovatne proizvode u kojima će uživati ceo svet. Kao što Romero Britto uvek kaže, umetnost je previše važna da je ne delimo. 

Kolekcija PUMA x BRITTO® uliva umetnost uličnog stila odevanja u dukseve, majice kratkih rukava, trenerke i obuću. Dizajn kolekcije je inspirisan umetnikovom dinamičnom grafikom i živim bojama kako bi stvorili kolekciju inspirisanu 90-ima, sa akcentima ljubičaste i narandžaste boje u svetlom i srećnom prikazu. 

Odeća iz kolekcije PUMA x BRITTO® obuhvata unisex asortiman specifičnog i smelog izgleda. Odeću ujedno krasi grafika i otisci sa mešavinom gumenih elemanata i vezova. 

„Bilo je to neverovatno i uzbudljivo putovanje da radim i sarađujem sa jednim od najprestižnijih i najzabavnijih globalnih brendova modernog vremena“, kaže Romero Brito.

Pogledajte sve artikle na linku i dodajte i vi vašem odevanju malo boje uz PUMA x BRITTO® kolekciju.