Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nove Converse Run Star Legacy patike sada u N Selection prodavnici

legacy, novo
27. 07. 2023.

Converse je dodao još jedan model svom Run Star asortimanu, a to je Legacy koji sada je dostupan u N Selection prodavnici. Mnogo ženskih patika u različitim bojama, ali u prepoznatljivom i odvažnom stilu privlači brojnu publiku. Svestrane Legacy patike su letnji favorit Converse entuzijastkinja. Udobne i moderne ženske patike čekaju na vas. Odevanje je upravo postalo zanimljivije uz nove Converse patike!

Run Star su jedne od najprodavanijih Converse patika, a od sada će brojke tek da rastu. Legacy patike su izmenjena verzija večnog i nepogrešivog dizajna Chuck Taylor patika, sa odvažnom Run Star platformom. Uverite se i same da Legacy patike spajaju udobnost i stil.
 

Pastelne boje ženskih patika Converse Run Star Legacy

 
Duboke ženske patike Converse Run Star Legacy u pastelnim bojama mirišu na nežno leto. Nežna ljubičasta i nežna maslinasta boja su boje koje ćete moći kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju - i gotovo u svakoj prilici. Da, čak i na svadbenim svečanostima uz suknju ili haljinu, ukoliko volite izazovne stilove. Za dobru žurku je važno da nosite udobnu obuću, zar ne?

Gornjište od tekstila, sa belim pertlama, savršeno prijanja uz stopalo i nogu. Ovo su duboke ženske patike koje će pratiti liniju nogu. Đon je masivan, napravljen od CX pene, dok je gazišni đon crne boje. Sa bočnih strana đona nalaze se po dva umetka koji prate liniju pokreta.

Converse je napravio Run Star Legacy patike da bi se isticale. Definitivno će ih svi primetiti i one će biti zvezde vašeg stila. Platforma, ultra udoban jastučić i futuristička estetika postoje u prilog isticanju. Lagani CX međuđon će vam pružiti osećaj hodanja na oblacima i dodaće na visini. Sigurno ćete biti više za nekoliko centimetara dok nosite Converse Run Star Legacy patike. 

A da li ste znale da vaše Run Star Legacy patike mogu biti u dve boje? Savršeno za festivalske žurke!

Dvobojne Converse Run Star Legacy patike 


Run Star Legacy dvojbojne patike su zapravo iste, kada ih gledate pojedinačno. Međutim, ako ih posmatrate sa bočne strane, možete uočiti kako se plava i roze pastelna boja spajaju u savršenu letnju kombinaciju. 

Interesantno je da se znak Chuck Taylor, koji imaju i prethodna dva para, sada nalazi sa unutrašnje strane - na plavoj boji. To je nestandardni način obeležavanja patika, i zato su nove Converse patike i dalje jedinstvene i moderne.

Converse Run Star Legacy je prikaz današnjih pomešanih kultura. Kreacija je nastala sa željom da se Chuck Taylor spoji sa današnjim trendovima. Sada, ove patike kombinuju dobro poznati Converse stil sa potpuno novom siluetom. Osmotrimo kontrastne proporcije koje na čudesan način spajaju popularne kulture. Gornji deo predstavlja istoriju sedamdesetih godina, dok je Run Star đon deo nove kulture.

Ovi preterani elementi na Run Star Legacy patikama povlače inspiraciju iz Converse arhive, oslanjajući se na Chuck Taylor model konversica. Nije prvi put da je brend izbacio liniju modela sa istom inspiracijom - setimo se Run Star Motion patike iz teksta Stani iza svojih reči (i dela). Sada su dobro poznati elementi dobili novu formu, jasnije linije i udobnost za ceo dan, zahvaljujući CX peni. 

Pogledajte sve Run Star Legacy patike u N Selection prodavnici na ovom linku.