Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Pozitivna radijacija: Puma Crystal Galaxy kolekcija

ponuda, kolekcija
24. 08. 2022.

Dobrodošli u Puminu kristalnu galaksiju!

Nova kolekcija Crystal Galaxy globalne sportske kompanije Puma pronalazi inspiraciju u svakodnevnom životu, tražeći prirodna svojstva kristala kako bi osnažili, inspirisali i izlečili svet oko nas. Ispred nas je uzbudljiva kolekcija majica, dukseva, trenerki i patika. Crystal Galaxy kolekcija je napravljena za žene koje zrače pozitivom i sijaju. Povežimo međusobne dobre vibracije i krenimo putem galaksije.

Kao deo Puma platforme She Moves Us, na kojoj se pojavljuju prave, snažne i moćne žene, fotke kampanje su snimljenje sa olimpijskom sprinterkom Imani-Lara Lansiquot-om. Kao engleska atletičarka iz Velike Britanije, ona trenira rigorozno dok ostaje posvećena i radosna, savršeno otelotvorujući poruku koja stoji iza kolekcije i duha platforme She Moves Us.
 

Puma Crystal Galaxy ženske patike u N Selection prodavnici 


Crystal Galaxy kolekcija podrazumeva obuću i odeću sa dizajnom koji nalazi podsticaj iz boja moćnih kristala. Obuća ima akcente dragog kamenja koji daju dobru kristalnu energiju u pokretu, naglašeni bisernim sjajem, providnošću i kristalnim ukrasima. Odaberite svoju obuću koja odgovara energiji koju želite da unesete u svoj život, sa četiri različita čipkana dragulja inspirisana kristalima: 

1.    Rose Quartz - simbolizuje mir, ljubav i prijateljstvo, nalazi se na Cruise Rider,
2.   Amazonite - simbolizuje spokoj i dobrobit, a pronaći ćete ga na Mayze komadima.

Majice, duksevi i trenerke Puma Crystal Galaxy


Odevni predmeti spajaju grafičke detalje sa svetlucavim akcentima za uzvišeno ažuriranje svakodnevnog izgleda. Naglasci žute, plave i ljubičaste boje se koriste uz kristalne otiske po celoj površini. Tkanine od bisernog sjaja, mermerne trake i sjajni logotipi dodaju izgledu. Dizajn odeće sadrži mešavinu uskih i opušenih silueta, sa osnovama kao što su majice kratkih i dugih rukava, duksevi i trenerka. 

Atletičarka sa fotografije nosi žensku majicu dugih rukava, koja je providna i uska. Rukavi su dugački, a ivice rukava, struka i vrata su talasaste. Pored toga, nosi i najlonsku crnu trenerku koja se idealno slaže sa pomenutom majicom. Obucite se u Puma Crystal Galaxy i zablistajte sjajnije nego ikad. 

Majica dugih rukava deli svoj dizajn sa helankama sa fotografije. One su uske, duboke i deo Puma Crystal Galaxy kolekcije. Nosite ih svakog dana, na treningu ili u šetnji. Ukombinujte ih sa belim Puma Crystal Galaxy duksom koji ima i kapuljaču. Na sredini ovog duksa se nalazi veliki beli džep, a iznad njega, na grudima, je sjajni znak brenda Puma. 

Helanke možete idealno upariti i sa Puma Crystal Galaxy majicom kratih rukava

Pročitajte i zašto je bolje da kupujete online.

Atletičarka Imani-Lara Lansiquot za brend Puma


Nakon olimpijskog zlata, Imali-Lara je u iznela svoje utiske o uspehu. Ona se ovim sportom bavi već od svoje trinaeste godine, i ne gleda na to kao na posao, već kao na stil života. Njen stil života utiče na to kako jede, spava, kakve ljude ima oko sebe i koje razgovore vodi. Disciplina je nešto od čega ne beži. Ona je postavila svoj život u službu atletike, a dok je bila baš mala - nije znala čime želi da se bavi kad odraste. Sada je uspešna sportistkinja i jasno je zašto ju je Puma odabrala da bude deo Crystal Galaxy kampanje.