Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma Mayze – idealan par za svaki dan

patike, dizajn
27. 09. 2022.

Puma Mayze je obuća napravljena za sve one koji vole da su pod “reflektorima” i da budu primećeni, u centru pažnje. Puma je vodeći svetski brend modernih patika za svaki dan, pa pod tim okriljem nastaju i Puma Mayze patike. Smela i oštra platforma jednostavnih, a smelih, patika obogaćuju svakodnevni izgled. Bez mnogo muke možete imati idelan look svakog dana.

Neograničene mogućnosti kombinovanja odeće sa Puma Mayze patikama su realne u svakom godišnjem dobu. Ono što je karakteristično za ove patike jeste što dodaju na visini, a to se idealno uklapa u modni imperativ generacije Z.

Dizajn Puma Mayze patika podrazumeva naslagani srednji đon sa podeljenom konstrukcijom i umetkom kod pete. Kombinacija kožnih slojeva na gornjištu je ultimativni potpis.
 

Tvoj omiljeni par patika - Puma Mayze


I nismo se šalili kada smo napisali da su Puma Mayze omiljene patike. Više nema mesta dilemi koje patike obuti uz farmerke ili široke pantalone. Svestranost Puma Mayze modela ih čini idealnim parom patika za svaki dan. 

Stiže hladnije vreme, a to ne znači da je kraj za patike. Na fotografijama ispod se nalaze Puma Mayze ženske patike u crnoj i ljubičastoj boji. Oba para imaju platformasti đon, koji je ravan na gazištu, ali ima zareze. Puma znak se nalazi sa bočne strane, na jezičku i sa zadnje strane. 

Crne patike se mogu lako kombinovati uz odevne kombinacije, ali prave trendseterke će uspeti da nađu pravi spoj i uz nežno ljubičaste patike. Svakako da je zemljani podton olakšavajuća okolnost za jesenje boje odela. 
 
Na fotografiji ispod se nalaze Puma Mayze patike sa dubokim profilom. Sve ljubiteljke Puma Mayze patika biće moderne i sigurne čak i kada je napolju zimsko vreme. Platforma je tu, ušuškanost oko zgloba je tu - a sve ostalo je klasičan Puma Mayze stil. 

She Moves Us je platforma čiji je deo Puma Mayze. Na ovaj način se proslavljaju sve žene koje se povezuju i zajedno idu ka uspehu - kroz vrednosti, kulturu i sport. Više o She Moves Us saznaj u nastavku teksta.


She Moves Us


She Moves Us je komunikaciona platforma koja ima svoje ženske ambasadore. One svojim pričama o uspehu nadahnjuju ostale žene sveta. Ne govori se samo o ambasadorkama, već i o ženama koje su njima pomogle, kako su se izborile sa izazovima u karijeri i ličnom životu, te kako su zaslužno stekle poštovanje. Puma Mayze patike su deo ove priče, zato se osmeli da učiniš ono što te čini srećnom. Osim što ćeš svojim uspehom nadahnuti druge, uspećeš da nadahneš i sebe. 

Puma se bori za to da žene dobiju više svetla pod reflektorima nego što ga imaju sada, posebno kada su u pitanju atletičarke i sportistkinje. Puma je lider inicijative da koja krči sve prepreke devojkama i ženama koje vole sport. Žene u sportu su sada tema o kojoj se govori naglas. 

Puma je uz tebe i pruža ti podršku bez prestanka: ohrabri se i kreni u sportske pobede. Svet ti je otvoren - iskoristi to! Zajedno uz Puma Mayze.