Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma Mayze – model koji preti da postane novi Puma klasik

patike, izgled, silueta
11. 08. 2021.

Globalni sportski brend Puma je nedavno objavio svoju najnoviju žensku siluetu Mayze, napravljenu za one koji prigrle trenutak u kom su u njih upereni reflektori, na sceni i van nje. Ovo je smela i oštra nova platforma. Tako jednostavne, a tako smele da obogate svakodnevni izgled. Zamislite da svakog dana imate odličan look, bez mnogo muke. Sada je to moguće uz Puma Mayze.

Zaljubićete se u novu Puma Mayze siluetu. Postoje neograničene mogućnosti sa čime ih možete upariti. Mayze privlačna platforma daje savršeno povećanje visine i početni su korak za svaki stil. Bez prigovora - Puma Mayze se uklapaju u modni imperativ generacije Z.

Dizajn se sastoji od naslaganog srednjeg đona sa podeljenom konstrukcijom i umetkom kod pete. Gornji deo je kombinacija kožne konstrukcije brenda iz klasičnih modela. Puma Mayze model je deo She Moves Us komunikacione platforme kroz koju Puma proslavlja sve žene koje se kreću zajedno ka uspehu i povezivanju - kroz sport, kulturu i vrednosti. Nastavi sa čitanjem i saznaj više o She Moves Us.
 

Pravi par patika - Puma Mayze


Da li je iko mislio da je nemoguće pronaći pravi par patika? Dobrodošle Puma Mayze! Zamislite da ujutro ne morate mnogo da razmišljate koje patike da obujete uz farmerke ili uz široke pantalone? Patike su izuzetno svestrane i savršene za svaki dan. Puma Mayze su definitivno sastavni deo svakog cipelarnika ove sezone, izgledaju kao klasične Puma Clyde ili Puma Cali, ali ovog puta sa dodatnim srednjim đonom koji dodaje na visini.

Osim modela u belo-crnoj kombinaciji, pronađite ih i u kombinaciji prolećnih boja. One će ići super i uz letnje haljine i suknje. Sa druge strane, Puma nije zaboravila ni na jesenje dane koji predstoje, sa savršenom kombinacijom jesenjih, tamnijih boja. Ova hrabra silueta ide savršeno kako uz jaknu, tako i uz kaput. Ponudu ćete naći na ovom linku.

She Moves Us


She Moves Us platforma priča priču o ženskim ambasadorkama i njihovim nadahnućima, o tome kako su postale to što jesu danas. Priča se i o ženama koje su njima pomogle, kako su prevazišle izazove u ličnom životu i karijeri i kako su zaslužile poštovanje u oblastima kojima se bave. Puma Mayze su deo ove priče. 

Puma teži da poveća vidljivost ženskih atletičarki i sportskih uzora i podrži inicijativu koja razbija prepreke devojkama i ženama koje žele da se bave sportom. Žene u sportu više nisu tabu, niti bi trebalo da budu. 

Puma je uz tebe i pruža ti podršku: ohrabri se i kreni u sportske pobede. Svet ti je otvoren - iskoristi to!