Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

PUMA RS-X Efekt: reinvented & revolutionized

patike, model, RS-X
28. 03. 2023.

Porodica PUMA RS-X modela je bogatija za nove članove, u raznim bojama, koji će biti predstavljeni u ovom tekstu. Pre pet godina počela je da raste RS kolekcija, a neki od njenih članova su RS-X, RS-X3, RS-2K, RS-Fast, RS-Connect, RS-Dreamer, kao i drugi.

Sada je deo PUMA RS porodice i Puma RS-X Efekt! Nove muške, ženske i dečije patike sa revolucionarnim obrtom te čekaju u prodavnici. Opremi se za proleće i leto na vreme i kombinuj PUMA patike uz svakodnevne odevne kombinacije!
 

PUMA Running System kolekcija


izvor: puma.com

Running System je bila prva pametna tehnologija ugrađena u patike. Služila je da poboljša performanse sportista i amatera. Sve se dešavalo 1984. godine što čini ovu priču još neverovatnijom. Smeštanje tehnologije u svakodnevni predmet, u to vreme, bilo je revolucionarno. Sa tom idejom i sve boljim dizajnom, PUMA nastavlja da oživljava i bogati PUMA Running System porodicu.

Da se podsetimo, Running System je bila tehnologija koja je bila ugrađena u patike i tako je bilo omogućeno skupljanje podataka o performansama trkača. I ne samo to, već su podaci pretvarani u metrike koje su kasnije bile analizirane i pretvarane u korisne informacije za trkače. Sa ovim informacijama, trkači su mogli biti efikasniji i konkurentniji. Ovo je bio pionirski pokušaj da se tehnološko remek delo tog vremena ugradi u sportske patike.

Osim toga, PUMA Running System patike su nosile mnoge slavne ličnosti - neki u ulozi ambasadora, a neki u svojim profesionalnim ulogama. Inicijalna ideja Running System patika nastavlja da živi kroz nove modele i nove ljude koji ih nose. 

PUMA Running System patike su uticale na kulturu jednog vremena, i tako već godinama prkose vremenu. Retro modelima u novim siluetama RS porodica, globalno, ima na milione svojih entuzijasta. Da li ste i vi jedni od njih?

Muške PUMA RS-X Efekt patike


Konačno - preudobne muške PUMA RS-X Efekt patike donose sve ono o čemu ste dugo razmišljali. Ove patike imaju polu-masivni đon, ravan, a ipak malo zakrivljen sa prednje strane. Đon na sebi ima dobro poznate ispupčene oblike koji se prelivaju na gornjište koje je u osnovi bele boje i od mrežastog materijala. 

Savršeni prelaz sa đona prema gornjištu čini umetak koji prati oblike sa đona. Sa bočne strane nalazi se PUMA znak crno-bele boje, dok je jezičak narandžasto-roze boje. Ove fenomenalne muške patike možete nositi svakog dana i kombinovati uz trenerke i šorceve.

Ženske i dečije PUMA RS-X Efekt patike


Preudobne ženske i dečije patike ovog proleća i leta su PUMA RS-X Efekt patike! Dizajn je isti - masivan đon sa blago zakrivljenim prednjim delom i poznati ispupčeni elementi. Gornjište je takođe od mrežastog materijala, a boje su savršeno usklađene. 

Prave trendseterke će naći način da ove sportske patike nose i uz haljine i suknje, a svakako da ih uvek možete nositi uz trenerke, helanke i šorceve. Dečije patike se mogu nositi u školi, u parku ili na rođendanu.

Ovog proleća i leta nosite patike u čiji DNK je ispisana istorija i originalnost.