Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

RS-Dreamer – veliki povratak Pume u svet košarke!

KOŠARKA, PUMA
24. 09. 2020.

Vreme je za spoj muzike i košarke, najboljih performansi i stila - Puma RS-Dreamer! Hajde da ne spavamo na svojim snovima, kako kažu iz kompanije PUMA. Snovi nas održavaju da idemo dalje. Malo ljudi sanja velike snove kao legenda hip-hopa J. Cole, a pravi simbol njegovih i drugih velikih snova su nove košarkaške patike RS-Dreamer.
 

Dizajn Puma RS-Dreamer patika


Gornji deo modela RS-Dreamer je napravljen od potpuno pletenog materijala sa antilop oblogama. Ima dinamični sistem vezivanja pertli. Jastuk, odnosno unutrašnje gazište, čini Puma Running System pena. Srednji deo đona ProFoam je kreiran za laganu amortizaciju i povratak energije. Gumeni đon, koji odlično prijanja za podlogu, ima zanimljiv dizajn u obliku lista sa drveta. PUMA je podigla đon sa unutrašnje bočne strane za lakši doskok. Osim toga, ovaj neverovatni dizajn đona olakšava brzo zaustavljanje za sve one sa brzim refleksima. Crne košarkaške patike, smelog dizajna kada su u pitanju boje i materijali, pomeraju granice izbora.

Inspirativni spot za Puma RS-Dreamer


RS-Dreamer je neobična kombinacija muzike i košarke, osim toga i sam muzičar J. Cole je veliki ljubitelj ovog sporta. Glavni lajtmotiv ove saradnje je ideja da pojedinac ne bi trebalo da napusti svoj san uprkos svim preprekama i vremenu. Ove patike su namenje za nošenje i unutra i napolju na terenu. RS-Dreamer patike su napravljene po poslednjoj tehnologiji, a oplemenjene su naprednim modnim dizajnom. Upravo na tu temu je J. Cole rekao da je dizajn košarkaških patika po pitanju tehnologije i udobnosti napredovao, ali da je daleko od stilskog dizajna koji je dovoljno relevantan za kulturu danas. Sa RS-Dreamer patikama susreću su najviši nivo performansi na terenu i najviši nivo stila za svakodnevno nošenje. Pogledajte inspirativni sport i pesmu Dreamer.


Puma korak bliže oblacima


Početkom 2020. godine PUMA i J. Cole su objavili njihovo zvanično partnerstvo kroz TV spot koji se emitovao tokom All Star Weekend-a. U pitanju je revijalni košarkaški vikend koji se održava u februaru tokom NBA sezone, a koji uključuje različite košarkaške događaje, izložbe i nastupe. Na kraju vikenda, u nedelju uveče, se održava prijateljska utakmica NBA All-Star Game.

Reper J. Cole je izjavio: “Kada se Dreamer izgovori naglas, svi najbolji snovi zvuče ludo. Dreamer je kreiran sa uverenjem da i dalje moramo da pratimo svoje snove, bez obzira na to koliko se nedostižno čine drugima”.

Ne čekajte, već poručite putem interneta svoje RS-Dreamer patike. Ukoliko još uvek imate dilemu kada je u pitanju internet kupovina, pročitajte sve o tome na ovom linku.

The best of both worlds

Da sumiramo najvažnije: RS-Dreamer silueta koristi Running System penu i inovativnu tehnologiju za maksimalnu mobilnost na terenu. Ovo su patike visokih performansi sa ProFoam srednjim delom đona, gumenim đonom koji odlično prijanja za podlogu i vrhunskom prevrnutom kožom, koja postavlja ove patike na pijedestal PUMA košarkaške kolekcije. Svim mlađim obožavaocima košarke predlažemo da ove patike kombinuju sa PUMA rančevima i imaćete dobitnu kombinaciju za ovu jesen. Vaši snovi čekaju na vas, a uz ritam kvalitetnog hip-hopa J. Cole-a svaki pokret je lakši. Nema stajanja.

Za sve ljubitelje košarke, RS-Dreamer patike su must have. Možete ih pronaći u N Selection ponudi i odabrati patike koje vas motivišu da ostvarite svoje snove!