Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Samo za smele

02. 11. 2021.

Ima li nešto lepše od jesenjeg dana u kom uzmeš kafu za poneti i prošetaš dok ti pod patikama krcka opalo lišće, a u vazduhu miriše pečeno kestenje?
Ima, kad su te patike jaaaako udobne. I ne samo udobne, nego i fantastično dizajnirane!
A ove jeseni udobnost stiže u novim bojama i ima ime – Run Star Motion!

Već smo predstavili Run Star Motion model u crnoj boji. Sve kombinacije boja se savršeno slažu sa odvažnim linijama, naglašenim detaljima i unapređenom CX udobnošću Run Star Motion modela, ali smo sigurni da će zanimljiva boja koju sada predstavljamo biti pravi izbor za tvoje smelo samoizražavanje. Kombinacija nijansi i boja transformiše Run Star Motion izgled u želji da te inspiriše i naglasi tvoju individualnost. Stvoren je da podstakne i obogati svakodnevni pokret, da te „prodrma“ i istakne. Futuristički dizajn spojio se sa beskompromisnom udobnošću. Vidiš li sebe u tom spoju?

Zakorači u boje


Ekspresivan stil Run Star Motion modela čine prenaglašene proporcije, izuzetno podignuti nazubljen đon izbrazdan dijagonalnim detaljima. Sada je upadljiva talasasta platforma još hrabrija, a ceo dizajn još odvažniji. Sa đonom u kombinaciji crne, bele i jarkozelene boje sa zelenom zvezdom na peti, i gornjim platnenim delom specifične zelene nijanse, ovaj model poručuje da je sledeći nivo smelog Converse dizajna stigao.

Oseti  udobnost


Smeo izraz i udobnost CX pene stvorili su model koji ne ističe samo tvoj stav, već i podržava tvoj užurbani životni stil. Run Star Motion pruža dosad neviđenu udobnost kroz CX penu. Ona apsorbuje svaki udar pri hodanju, podiže te i daje stabilnost pokreta. Redizajnirani klasik spojio je sve što ti je potrebno da istakneš svoj stil uz neverovatnu lakoću pokreta.
Ne želimo da nas bilo šta sputava. Budimo svoji i nezaustavljivi.