Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Saucony - kako ti izgovaraš ime ovog brenda?

SAUCONY, JAZZ, SHADOW
03. 03. 2021.

Verovali ili ne, Saucony je osnovan 1898. godine. Da, dobro ste pročitali. Saucony je američki brend koji ne prestaje sa radom već 120 godina! Ova kuća je najprepoznatljivija po svojoj ulozi u svetu trčanja. Njima je trčanje deo krvotoka. Bostonska lokalna fabrika danas može da se pohvali činjenicom da je gigant svetskih razmera, koji inspiriše sportiste širom sveta.

Pronašli su zanimljiv način da otklone sve nedoumice u vezi sa izgovaranjem njihovog imena. Ne kaže se saukoni, što može biti logična prva pomisao, već sokani - sock-a-knee. Svako zanimljivo ime ima svoju priču...
 

Uplitanje jezika ili nešto drugo?


Ne, to nije najlakša reč za izgovaranje, ali dok mi uplićemo jezik da izgovorimo ime brenda, Saucony ima na umu nešto drugo, nešto povezano sa njihovim počecima.

Naime, značenje imena Saucony predstavlja mesto ušća dve reke. Bili su inspirisani prvom lokacijom proizvodnje, a to je upravo kod ušća jednog potoka u reku u Pensilvaniji, kod Bostona. Tamo gde je Saucony počeo, voda je našla svoj put oko tri velika kamena. Tako je sve počelo, a u tom duhu se sve i nastavilo. Danas, Saucony predstavlja tok oko tri stuba njihovih vrednosti: dobre performanse, dobro zdravlje i dobra zajednica.
 

Hitovi brenda Saucony


Neki od prvih uspeha brenda Saucony su modeli Shadow i Azura iz osamdesetih. Danas su ovi modeli osveženi standardima današnjice. Retro je ponovo u modi, a to znači da sa ovim modelima možete ispratiti svaki vaš dan. Ove lifestyle Saucony patike su idealan izbor ukoliko vaš posao zahteva da mnogo šetate tokom radnog vremena - pa čak i u kancelariji.

Svaki par obuće koji napravi Saucony utiče na okolinu. Ogromna je odgovornost tradiconalnog brenda da radi u korist planete Zemlje i sto miliona lojalnih kupaca. U Saucony-ju su svesni da održivost kreće od pojedinca i onoga šta pojedinac nosi. Zato se Saucony zalaže da njihova obuća bude u korist okoline.

Osim toga što modele Saucony obuće možete nositi tokom sporta, nećete pogrešiti ni kada ih budete nosili tokom svakog dana. Pravi primer za to su Saucony Jazz modeli. Odaberi svoj omiljeni već sad i poruči putem interneta. Ukoliko još uvek imaš nedoumice u vezi sa internet kupovinom, pročitaj zašto je bolje da kupuješ online.

Saucony Jazz je elegantna reinterpretacija koja ostaje verna originalnom dizajnu i prilagođena modernim stilskim pogledima.

Performanse Saucony obuće se reflektuju na dobro zdravlje

Saucony je lansirao prvi par patika za trčanje sa visokim performansama 1958. Do tada, namenske patike za trčanje nisu postojale.

Brend se zalaže za to da napravi takvu obuću koja će podsticati sportiste na pomeranje granica. Jedan od poznatih atletičara koji je brendu pomogao da razvije pravu obuću je Rod Dixon. U njihovim patikama je Rod postigao pobedu na njujorškom maratonu 1984. godine. Pomerio je granice uz pomoć brenda Saucony.

Brend se zalaže za pružanje izazovnih situacija svima koji upravo to traže. Svaka osoba svakog dana ima izazove pred sobom, a brend inspiriše prevazilaženje izazova kroz Saucony dizajn. Posvećenost inovacijama i pogled ka novim horizontima je imperativ brenda i njegovih poklonika.

Neka svaki tvoj dan bude ispunjen udobnošću uz Saucony patike.