Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Uvek fancy Puma RS-X i Puma Cali

PUMA, RS-X, CALI
22. 06. 2020.

Puma modeli su oduvek sportski nastrojeni, a sve više šire asortiman ka lifestyle ideji. U tom pravcu ćemo u ovom blogu pisati o sportstyle Puma RS-X modelima i lifestyle Puma Cali favoritima.
 

Puma RS-X state-of-the-art


Puma je u proteklih par godina doživela ekspanziju popularnosti u svetu. Lansirali su nove modele koji po dizajnu i kvalitetu ne zaostaju za glavnim konkurentima. O nekim modelima smo ranije već pisali na N Sport sajtu, a sada ćemo uporediti one koji su pridobili najveću pažnju. To su Puma RS-X modeli koji su menjali dizajn i kombinaciju boja tek toliko da osveže popularne state-of-the-art Puma RS-X prve modele.

Ne možemo da ne spomenemo idejni izvor iz 1986. godine, a to je model Puma RS-100 kao pionir nezaustavljive RS serije. Celu RS (Running System) ideju je pojela istorija, ali akronim RS je ostao kao večito podsećanje na važnost trčanja i koristi od istog. Da sumiramo, klasični Puma RS-X model bi trebalo da ima razigrane prugaste šare, naglašen đon i uvek izraženu boju ili dve, kako bi razbile one osnovne nijanse. A kakva bi to Puma RS-X kolekcija bila da ne prkosi vremenu? Jednostavnost je ostavljena po strani.

Neki od novijih modela muških patika iz RS-X kolekcije u N Selection internet prodavnici su: Level-Up, CNY i Puzzle!

Najnoviji talas RS-X modela je Puma započela upravo gore prikazanim modelima. Oni su u centru pažnje, intenzivnih boja, messy dizajna, a kada ih obujete čujete u glavi tekst All Eyes On Us iz pesme Scream&Shout od Britney Spears. Ovo je omiljeni par obuće svakog ekstrovertnog momka današnjice.

Okej, oni glasni u društvu su odabrali svoj omiljeni model. Red je na one koji ne uživaju toliko u pažnji, već vole onaj model patika koji mogu da nose uz razne kombinacije. Momci, spremite se za jednostavnost i udobnost Puma RS-X modela.

Glavna razlika na ovim Play i Puzzle modelima, u odnosu na prethodne, je u tome što nećete pronaći onu jednu jaku boju koja prekida niz svedenih tonova. Zadržan je messy dizajn koji je potpis RS-X-a. Naravno, tu su i ženski modeli u bojama koje su primerenije damama.

Lifestyle Puma Cali


Da li udobnost obavezno znači sportski model? Ne, naravno, zato ćemo sada da zavirimo u Puma Cali ponudu u N Selection internet prodavnici. Lifestyle modeli govore da je ono što nosite odraz vašeg stila života. Štaviše, to su modeli patika koje nosite svaki dan, u školi, na fakultetu, na poslu, u šetnji i slično. Kod njih se manje potencira sportski dizajn, veći akcenat je na dozi elegancije.

Glavni adut Puma Cali modela je masivan đon radi elegantnog fancy stila.

Prvi model sa slike je Puma x SG Cali, a on je svedok istorije i nezaobilazni deo modernog garderobera. Dodatno, dizajn Puma Cali modela uključuje rupičaste obloge na gornjištu i Puma logo ispod pertli. Ambasador ovog modela je Selena Gomez, koja je važno lice generacije i savršeno se uklapa u Puma Cali priču.

Sa Puma modelima nikada nije dosadno. Izađite iz običnih okvira i postanite deo fancy ere!