Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Uvek postoji izbor uz Reebok

AZTREK, CLASSIC
15. 10. 2020.

Nesumnjivo da su Reebok Aztrek i Reebok Classic Leather modeli ponosni nosioci istorije svog vremena, odnosno osamdesetih i devedesetih. Retro trendovi su već nekoliko godina u modi.

Što se tiče sportskih Aztrek modela, nose ih mnoge poznate ličnosti, kao i američka reperka Cardi B. U internet prodavnici N Selection možete pronaći modele Reebok Aztrek 96 i Reebok Aztrek Double, izazovnijih boja i sjajnog dizajna. Sportske i dnevne odevne kombinacije su dobile novi začin i na taj način otvaraju čula za novi ukus. High street fashion kuca na vrata, pružajući više nego što se očekivali.

Sa druge strane, kada nešto u svom nazivu nosi reč klasično, onda je to sigurno najbolji komad koji nikada neće izaći iz mode. Duh osamdesetih je okosnica modela Reebok Classic Leather, koji je svaka osoba imala ili će barem jednom imati u svom cipelarniku tokom svog života. Inspiracija je tada potekla iz fitnes revolucije. Tada su svi želeli da izgledaju kao Arnold Švarceneger, a za takve mišiće je potreban redovan trening i kvalitetna oprema. Reebok nije gubio vreme, iskoristio je priliku i napravio klasik za sva vremena, koji se nosi i van teretane.
 

Aztrek 96 i Aztrek Double Mix


Originalno i autentično, a istovremeno lagano, su epiteti koje Reebok Aztrek prisvaja. Prošle godine u ovo vreme je Reebok u Srbiji okupio poznate ličnosti koje su odrastale u vreme rađanja modela Aztrek. Kajle, dobra muzika i Reebok Aztrek su obeležili njihovo odrastanje tada, pa je bio doživljaj obnoviti sećanja.

Najjači i najlakši oblik u prirodi je saće. Upravo je ono inspiracija hexalite tehnologije, koja je još devedesetih bila utkana u Aztrek modele: ublažavanje i apsorbovanje udarca su ono što pruža ova tehnologija. Dizajn Aztrek patika za trčanje je futuristički, otkriva brze tonove i vibracije, a kombinacija boja i materijala je izazovna, pa tako ovaj model i danas uspešno živi.

Razlika između modela Aztrek 96 i Aztrek Double Mix je u profilu - Aztrek 96 imaju srednji, a Aztrek Double dublji profil. Masivni đon je uneo razliku i začinio Double Mix urbanošću. Tajna je u srednjem đonu koji čini EVA pena, a kombinacija prirodne kože, gume i materijala stvaraju harmoniju koja pruža udobnost i prati tvoj korak. Dizajn ostaje isti i nastavlja da budi čula svojim razigranim vibracijama.
 

Reebok Classic Leather


Iako je ideja nikla u fitnes revoluciji, a ovaj model bio njen pionir, danas se Reebok Classic Leather nosi svakodnevno. To su lifestyle patike sa atletskom istorijom. Uz ovaj model patika se vezuje priča kada su osamdesetih žene ohrabrene da treniraju.

Na ulici i u svakodnevnici su Classic Leather prihvaćene zbog svog jednostavnog dizajna koji se nije podudarao sa onim vibracijama koje su dolazile kasnije i bile upućene na fitnes revoluciju. Reebok Classic Leather su vanvremenske patike za svaki dan, a ujedno su prepoznatljivi potpis brenda. Ovaj model je dobio potvrdu vremena i još jednom je dokazano koliko je istorija važna i na koje načine može da pomogne kretanje sadašnjice.

Osluškivanje i odgovaranje na potrebe grupa ljudi je jedan od osnovnih zadataka dizajnerskog tima u Reebok-u.

Sve ove Reebok modele možete pronaći u muškoj, ženskoj i dečijoj verziji.