Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Da li se duks oblači uz trenerku, šorc i farmerke?

duks, odeća, kombinovanje
19. 10. 2022.

Duksevi su verovatno omiljeni gornji deo odeće svih ljudi na ovom svetu, a u ovom tekstu ćemo saznati kako se najbolje kombinuju uz trenerku, šorc i farmerke. Oni asociraju na udobnost, na jednostavnost i na opuštenost. Kakvi dani su udobni, jednostavni i opušteni? Za neke ljude to su samo vikendi, a za nekoga je takav svaki dan. Ovo je odeća koja ohrabruje, smiruje i uvodi u ležernost. 

Postoje različite vrste dukseva: obični duksevi, duksevi sa kapuljačom, duksevi sa kapuljačom i zipom i oni tanki duksevi koji posećaju na majice dugih rukava. U nastavku pročitajte naše predloge za idelane kombinacije.
 

Duks i trenerka


Verovatno su duks i trenerka i vaša prva asocijaca kada je u pitanju kombinovanje sa donjim delom. To je normalno, jer su, na prvi pogled, skrojeni od istog materijala. Mada, ovo ne mora da bude istina svaki put. Ono što jeste tačno, to je da donji deo trenerke izaziva iste emocije kod ljudi, kao što su one emocije koje smo prethodno naveli. Opuštenost i ležernost su poput definicije ove kombinacije.

Na fotografiji iznad se nalazi muški duks Puma Brand Love Hoodie iz nove kolekcije. Uz trenerku kombinujte duks sa kapuljačom (hoodie duks), jer ovakav odašilje najveći stepen ležernosti. Oni su idealan par i čine potpuni sportski i ležerni izgled. 

Duks i šorc


Da li biste istovremeno obukli duks i šorc? Iako na prvi pogled ova kombinacija zbunjuje, nastavite sa čitanjem i biće vam jasnije. 

Ukoliko trenirate tokom ovih hladnijih dana, poznat vam je onaj osećaj kada tek stignete u teretanu ili na drugo mesto treninga i nije vam prijatna temperatura. Upravo je to prilika za ovu kombinaciju - šorc zbog praktičnosti treniranja, a duks zbog temperature. Svakako da se duksa možete osloboditi onog trenutka kada vam se telo zagreje.

Na fotografiji iznad se nalazi muški duks adidas Fleece sa rajferšlusom. Upravo je ovo onaj komad koji možete nositi uz šorc na početku treninga. Sjajno je što ga zbog rajferšlusa možete otkopčati i zakopčati u skladu sa temperaturom tela koja vam je potrebna. 

Duks i farmerke


Iako će mnogi pomisliti kako su farmerke rezervisane za košulje, dajte šansu kombinaciji duksa i farmerki. Ovo je idealan iskorak sportskog stila prema formalnom, gde dobijate najbolje iz oba sveta.

U ovom slučaju boja nije presudna, iako je za sportsko-formalni stil korisno držati se jednobojnih modela. Upravo je ova vrsta najbolji izbor kada želite nekome da poklonite jedan - nenametljiv, potreban i iskoristiv komad odeće.

Na fotografiji iznad se nalazi muški duks Puma Classics Relaxed koji je sjajan primer za duks koji se može nositi uz farmerke. Bez mnogo detalja kao što su kapuljača, učkuri, veliki centralni džep ili rajferšlus, muški Puma duks će pružiti svoj korak prema formalnosti.   

Zašto birati dukseve u N Selection prodavnici?

Prethodne fotografije svedoče da smo mi u N Selection-u i ove jeseni izdvojili najbolje dukseve za vas.

U N Selection-u, kao što ime samo kaže, pažljivo biramo komade za svoju kolekciju. Naši komadi su drugačiji od drugih zbog toga što su posebno birani i mogu biti produkt saradnji velikih brendova, kao što je Puma x Batman.