Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma x Batman

kolekcija, odeća, obuća
13. 07. 2022.

Grade Gotam, jesi li spreman? Kolekcija Puma x Batman je u N Selection-u! Kolekcija je inspirisana novim filmom Warner Bros Pictures produkcije. Ljubitelji avanture, spremite se! Pred vama je kolekcija PumaxBatman. Nosite je odvažno, pametno i nenametljivo.
 

Obuci se u Betmena


Okej, samo je jedan Betmen i niko ne može da kopira. Ali ono što možemo to je da nosimo sjajne Puma komade odeće sa Betmen motivima. Zar to nije sjajno? 

Puma x Batman trenerka i šorc

 
Crna boja, udobnost, Puma i Batman! Dobrodošli svi koji volite jednostavno, a moderno. Svi koji volite da se istaknete, ali ne i da se namećete. Svi koji volite dobro, ali ne i zlo. 

Muška trenerka sa leve fotografije prati liniju tela, ali nije preuska. Struk je elastičan i uzak, baš kao i krajevi nogavica. Sa bočne strane se nalazi umetak drugog materijala, a ispod jednog prednjeg džepa moćni i diskretni znak Betmena. 

Na fotografiji desno je crni muški šorc. Ovog leta dok sediš na plaži i piješ svoje omiljeno piće, nenametljivo pošalji signal da gotiviš Betmena. Lagani Puma šorc sa učkurom oko struka je udoban i svestran. Ima diskretni logo kolaboracije na jednom džepu. U nastavku pogledaj sa čim možeš da kombinuješ mušku Puma trenerku i šorc. 

Puma x Batman duks i majica


Crni muški duks - must have svakog muškarca danas. To je onaj jedan komad odeće koji ti je uvek potreban kada zahladni. Možeš ga nositi gotovo cele godine - leti, jeseni, zimi i tokom proleća. Ovaj udobni duks sa uskom kragnom se zakopčava pomoću rajferšlusa i na grudima ima diskreni logo Betmena. 

Na fotografiji desno je bela muška majica PumaxBatman. Postoji i takva crvena! Na sredini se nalazi grafika sa motivima iz filma, a sa bočne strane rukava je logo ove fantastične saradnje. Muška majica kratkih rukava ima nedoglednu primenu i može se nositi svakog dana. 

Vreme je za aksesoare ili dodatke. Upravo su to dodaci koje možete poneti sa sobom kada idete na žurku ili festival na otvorenom - a leto je vreme za žurke!

Puma x Batman kačket i ranac

 
Nastavlja se u istom tonu - crnom bojom! A kako drugačije kada je to boja Betmena? Trunčica crvene boje se jasno provlači kroz sve modele koje smo do sada videli. Ivica Puma kačketa, kao i kaiš sa zadnje strane, su upravo crvene boje. 

A pogledajte kako je maestralno odrađen ukras na gornjem delu ranca! Betmen je upravo bio tu! Veliki ranac sa crvenim detaljima se jasno slaže uz crni kačket. Dovoljno je velik da u njega stane nešto što nosiš svakog dana ili dok ideš na trening. Ima dva džepa koji se otvaraju rajferšlusom, te ćeš jednostavno moći da rasporediš sadržaj. 

Gotham City je mesto radnje filma Batman


Gotham City i junaštvo Betmena izdvajaju se u ovoj novoj Puma kolekciji crpeći inspiraciju iz veoma očekivanog novog filma. Kompletna kolekcija spaja kulturu sa sportom, donoseći Betmena, Batmobil i Bat amblem u život preko različitih stilova obuće, dodataka i odeće. 

Kolekcija hvata suštinu filma kroz ćudljive boje, dramatične elemente dizajna i isečene linije inspirisane Batsuit-om (odelom Betmena) i Betmen grafikom.