Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Kako se obući za žurku ili festival na otvorenom?

žurka, festival, odeća
23. 06. 2022.

Stiglo je leto, a sa njima i žurke na otvorenom! Primetićemo i da je sve više festivala u Srbiji i van nje. Osim festivala, kreće i sezona roštiljanja pored bazena, koncerti i žurke sa bazenom! Pročitajte ovaj blog i saznajte naše predloge za sve vrste druženja ovog leta, odnosno kako da obogatite svoje outfit-e odabranim asortimanom N Selection prodavnice. 

Ne preskačite čitanje vremenske prognoze - možda će kasnije da zahladni, iako je tokom dana toplo. Letnje vreme je pogodno za razne odevne kombinacije u kojima ćete izgledati cool, a i u kojima će vam biti prijatno i udobno. Štaviše, poželećete i da napravite dobru fotku za Instagram. Zaprati nas i označi. 
 

Šta obući na bazen ili na plažu?


Haljina Puma i Fila papuče sa zlatnim potpisom brenda su idealni spoj za roštilj druženje ili žurku pored bazena. Zlatne i crne note haljine i papuča se slažu što je perfect combo

Lagana haljina koja pada od struka vam oslobađa misli tako da ne morate često da se nameštate u njoj. Fila papuče su udobne i pomažu da se slučajno ne okliznete dok gazite pored mokrih ivica bazena. Budite oprezni, ali čim poželite da uskočite u bazen, treba vam manje od sekunde da se izujete!

 Osim opuštenih druženja kod kuće ili u iznajmljenoj vikendici, plaže reka i mora su takođe lepa mesta za druženje. Naš predlog je na fotkama ispod. 

Uska haljinica Puma u dezenu tropske šume, pomoću koje će vam na suncu pocrneti i ramena, će se spojiti sa nepobedivim crocs papučama sa fotke ispod. Popularne kroksice su najudobnije papuče na svetu koje možete i sama da ukrasite! Pogledajte različite ukrase za crocs papuče i odaberite svoje omiljene. 

Crocs papuče su idealne za šljunkovite i peskovite podloge, kada je važno da zaštitite svoja stopala od potencijalnih uboda. Pored klasičnih kroksica, tu su i crocs sandale.

 Šta obući na koncertu i festivalu na otvorenom?


Festivali i koncerti su mesta sa glasnom muzikom koja zanosi. U tim trenucima ne želite da vas nešto ometa, a verovatno da će vam ruke biti zauzete telefonom i pićem. Ukoliko sa sobom nosite više stvari od jednog telefona, nemoje zaobići torbu ili ranac, kao što je Adidas mini ranac sa fotke ispod. 

Ranac je bolja opcija od torbe, jer kada želite da se provučete kroz gužvu ranac možete okrenuti napred, a torba je uvek sa bočne strane. 

Ukoliko je tokom koncerta dan i izloženi ste suncu, ili naprosto volite kačkete bez ikakvog razloga, birajte Puma Ponytail kačket sa fotke. Sjajna stvar kod ovog kačketa je što možete da pokupite kosu u visoki rep!

Ukoliko tražite vedrije boje za istu priliku, odaberite popularni Goorin Bros Flamingoals (squad) kačket. Ovo je vrsta bejzbol kape i o njihovoj kolekciji The Animal Farm možete pročitati na našem blogu. 

 
Sada kada znate sve ovo, trknite na N Selection internet prodavnicu i ugrabite letnje popuste. Budite praktični i cool na svakom mestu gde god da se pojavite.