Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Goorin Bros kačketi "The Animal Farm"

kačket, trend, kolekcija
24. 08. 2021.

Kačket sa mrežicom je poznat kao trucker cap, a u ovom stilu je izašla čitava kolekcija The Animal Farm od brenda Goorin Bros. Ovi kačketi su zaista cool, a čak su i Messi i Neymar viđeni kako ih nose u slobodno vreme. 

Trucker cap je vrsta bejzbolske kape nastala šezdesetih godina prošlog veka. Početkom 2000-ih, ova vrsta kape je postala glavni modni trend pretežno među američkom omladinom iz predgrađa povezanim sa hip-hop kulturom. Popularizovali su ga muzičar Pharrell Williams, kao i glumac Ashton Kutcher, ali pre njih i Justin Timberlake.

Zamisli koliko bi bilo cool da upariš novi kačket i novi urbani ranac ove jeseni!
 

"The Animal Farm" kolekcija kačketa

 

Na svakom Goorin Bros kačketu iz The Animal Farm kolekcije se na zadnjem delu kape nalazi mreža, a na prednjoj strani umetak sa vezom lika određenih životinja. Boje kačketa su preuzete iz prirode, a životinje su potekle kao inspiracija od američke faune. 

Umetak sa prednje strane je dobro urađen detalj i izbor životinja je veliki. Konj, vuk, petao i orao su samo neki od životinja. Svaka životinja ima svoje karakteristike u kojima ćeš se možda prepoznati. Neke od njih su predstavljene ispod, kroz Goorin Bros kačkete. Svaki kačket mogu nositi i muškarci i žene, momci i devojke. 


● Goorin Bros Bouncer: Za baš opasne momke (i devojke) kao što si ti. Iako opasan, takođe si i lojalan i imaš izražen moralni kompas. Zato te i vole i ti to znaš. 
● Goorin Bros Bee: Došla si da izdominiraš, a drugi oko tebe će ostati bez teksta, jer si ti Queen Bee. Tvoja kruna je spremna i nosi je bez reči, neka ona govori umesto tebe.
● Goorin Bros Stallion: Kada te vide, pomisle - za njega pobeda izgleda lako, a gubljenje nemoguće! Samo navali, tvoj put je tek pred tobom. 
● Goorin Bros Wolf: Ti si jak. Nezavistan. Anti-komformista. Ti si vuk samotnjak. 
● Goorin Bros Bandit: Možda imaš slatko lice, ali druge to može da zavara. Ti si veliki igrač i napadaš kad te najmanje očekuju.
Goorin Bros Be Reckless: To što si drugačiji nosi sobom rizik, ali svakako znači da si hrabriji od ostalih. Tako da, jedno beee ide za sve hejtere. 
Goorin Bros Let it Ring: sloboda. To ceniš više nego bilo šta. Nema dalje.
Goorin Bros G.O.A.T.: Ti si energičan i nestašan, ali tvoj fazon je najbolji. 

Svaki Goorin Bros kačket je jedinstven za sebe. Istaknuće o tebi ono što drugi možda samo slute, a ne znaju do kraja. Zagolicaj im maštu, a ostani svoj. 

Kako je počeo Goorin Bros

 
Goorin Bros je kompanija koja se bavi proizvodnjom šešira, ali je postala poznata po svojim mrežastim kačketima i kvadratnim umetcima na prednjoj strani. Brend je osnovan u Pitsburgu 1895. godine, a danas je popularniji nego ikada. Cassel Goorin je postavio kamen temeljac za brend koji su kasnije lansirali njegovi sinovi Alfred i Ted 1921. Kasnije, očeva kompanija je proširena i na ostatak Sjedinjenih Država. Kompanija je nasleđena generacijski, te danas kompaniju vodi Ben Goorin.

Brend se prilagođavao promenama u društvu - iako više ne živimo u vremenu kada je obavezni aksesoar šešir na glavi, Goorin Bros nije odustao od svog zanata. Goorin Bros je napredovao i postao viralno uspešan, a mi sada možemo da nosimo cool kačkete i predstavljamo sebe kroz ovaj svakodnevni aksesoar.