Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Sprayground: Era urbanih rančeva je stigla

dizajn, rančevi
14. 06. 2021.

Era urbanih rančeva je stigla - Sprayground donosi inovativni i dinamični dizajn rančeva koji je lako prepoznatljiv. Njihova misija je da postanu svetska kompanija za rančeve i pribor. Izražavajuće pobune, individualnost i kreativnost osnove su Sprayground-a. Ovde se radi o kvalitetu, o odličnom stilu i fokusu na inovativno. Novi talas koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim satkan je od Sprayground modernih rančeva.

Priča počinje od pop kulture, preko detalja i boja, sve do koncepta koji podstiče na razmišljanje i koji pomera granice u dizajnu i modi. Sprayground ranac je onaj koji traje i podržava svakodnevnu avanturu moderne urbane osobe. 

Funkcionalni odeljci prate potrebe današnje mlade osobe, pa su na rancu prisutni prorezi za slušalice, sunčane naočare, prenosnike, tablete i kaiševi za lako nošenje. Sve to je podržano ergonomskim jastucima i lakom pokretljivošću.
 

3 Sprayground ranca koja ćeš apsolutno obožavati


Apsolutni favorit u kategoriji nesvakidašnjih rančeva je ovaj Sprayground Shark Bite: Sharks in Paris ranac sa fotografije iznad. Ima jedan veliki džep i jedan manji za ono što ti je uvek potrebno da bude pri ruci. Oba džepa su sa rajsferšlusom, a imaju na sebi i neodoljivi dizajn usta ajkule sa oštrim zubima. Sa bočne strane je nesvakidašnji ugriz ajkule koji nas izaziva da se našalimo - pošto je ajkula pojela taj deo ranca naknadne reklamacije ne primamo. 

Sprayground Bite Me Shark ranac je na prvi pogled svedeniji od prethodnog, ali je jednako izazovan i skreće pažnju. Ovaj ranac ima moć da pokaže tvoju slobodu duha koja ne isključuje kreativnost. U ovaj ranac staje sve što ti je potrebno za školu ili trening, a toliko je moderan da možeš da ga nosiš svakog dana gde god da ideš. 

Moderni sportski ranac je deo svakog ormara već od mladosti. Pošto su usta ajkule zvezda trenutne kolekcije sa internet prodavnice N Selection, evo dva ranca čiji dizajn kamuflira usta ajkule izbliza. Ali iz daleka je vrlo jasno o čemu se radi, u gomili ljudi i dosadnih rančeva, sa Sprayground-om ćeš definitivno biti zvezda u gužvi. Pogledaj o čemu se radi na sledećim fotkama.  

Sve Sprayground rančeve pogledaj OVDE

Sprayground je počeo pre deset godina


Sprayground su pokrenuli partneri David Ben David i Eddie Shabot 2010. godine. U to vreme su ruksaci stvarno bili dosadni i nezanimljivi, potonulih boja i bili su stavljeni po strani modne industrije. Tada je izašao prvi Sprayground ruksak i promenio stanje stvari na tržištu sa svojim prvim modelom Hello My Name Is. Poslovni partneri nisu tu stali, te su 2011. godine izbacili novi ruksak Money Stack. Podržale su ih mnoge sportske zvezde, poznate ličnosti i generalno čitav modni svet.

Gde god da se nađete u svetu - Japan, Engleska, Italija, Dubai, Kina ili Amerika - u svim svetskim centrima naići ćete na Sprayground. To je sada moguće i u Srbiji u N Selection internet prodavnici

Sada Sprayground ima svoju liniju prtljaga, odeću i dodatke za hladno vreme, priveske za ključeve i druge aksesoare oko glavnog proizvoda - ranca. Sprayground rančevi kombinuju antilop, mrežasti materijal i kožu. 

Sprayground je svetski brend koji ima visoku svest o brendu i posvećene obožavaoce koji će ići do krajnjih mera kako bi što pre došli do vrlo traženih ograničenih dizajna.