Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Moderni sportski ranac je deo svakog ormara već od mladosti

RANAC, AKSESOAR
16. 03. 2021.

Sportski ranac sada ima svako; oni su svuda. I to nije čudno, naprotiv - konačno se sve više ceni funkcionalnost u modi. Torbe su još uvek prisutne, ali aktovke najmanje. Ranac je izuzetno praktičan aksesoar gde možete staviti sve svoje važne stvari, a težina se ravnomerno raspoređuje zbog načina nošenja.

Izgleda, verovatno, da su ljudi nosili predmete na leđima gotovo onoliko dugo koliko su hodali na dve noge. Naši preci su možda dobili ideju gledajući životinje kako nose svoje mladunce ili su otkrili da se na leđima mogu nositi mnogo teži predmeti nego na rukama. U svakom slučaju, ranac ima svoje prednosti.

Prva asocijacija na sportski ranac jeste odlazak na trening. Ipak, rančevi su toliko napredovali u dizajnu i prilagodljivosti da se lako mogu zamisliti i u drugim prilikama. Na primer, sportski ranac se može nositi u školi, na fakultetu i kada se ide na posao - što naravno zavisi od vrste posla.
 

Četiri razloga zašto ti je neophodan moderan sportski ranac iz N Selection-a


Sada možete naći ranac u svim oblicima i za sve namene - na točkovima, sa odeljcima, za laptop i rančeve za mame. Ali sportski ranac je namenjen za najširu lepezu prilika. Kada je već tako, zašto taj sportski ranac ne bi bio moderan?

Brend nosi sobom svoju priču - kako prethodni Adidas, tako i PUMA i drugi brendovi, nose sobom svoje priče. Adidas, PUMA i Nike zaista jesu najveći svetski igrači koji nam donose izobilje kvalitetnih rančeva. Brend ranca ukombinuj sa istim brendom patika i već imaš cool outfit. Možda će ti u odabiru pomoći Winnie Harlow.

Dizajn modela je raznovrstan - od monohromatskih do onih sa životinjskom šarom. Materijali koji se koriste u izradi su elastični i prilagodljivi leđima, a imaju mesta i za nezgrapne stvari. Pogledaj ovaj fenomenalni ženski Adidas ranac sa tekstom i odsjajem!

Možeš ga nositi bukvalno bilo gde. Kad god izlaziš iz kuće, nisu ti prazne ruke. A osim na trening, možeš ih nositi i tokom neke šetnje ili samo dok obaviš šta imaš po gradu. Osim toga, putovanja bez ranca su nezamisliva!

Zaboravi na kese tokom putovanja! Da, uvek može da se ponese još stvari. A kada se to i desi, neka dodatni prtljag ne bude u nekoj kesi, već u modernom rancu. Lepše je i praktičnije - iz zatvorenog ranca ne mogu da ispadnu stvari kao iz otvorene kese.

Kako da očistim ranac?


Prvo proverite etiketu kako biste znali šta materijal i konstrukcija podržavaju, a šta ne. Onda detaljno ispraznite ranac, otvorite sve rajsferšluse i potencijalne otvore. Ranac se pere u mašini ili na ruke.

Ukoliko se odlučite da operete ranac u veš mašini, stavite ga u vreću za veš ili u jastučnicu. Svakako nemojte da sušiti u sušilici, već mu dajte vremena da se sam osuši.

Sa druge strane, detaljne fleke i mrlje možete ukloniti pranjem na ruke, uz pomoć četke ili četkice za zube. Svakako, kožne rančeve nemojte prati u mašini, već uvek na ruke i to bez trljanja - samo vlažnom krpom.

Pogledaj celokupnu ponudu rančeva u N Selection internet prodavnici.