Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

PUMA Cruise Rider sa Winnie Harlow

RIDER, CRUISE, WINNIE HARLOW
26. 02. 2021.

Novi član porodice Rider, PUMA Cruise Rider, koje je odabrala manekenka Winnie Harlow, su totalni hit!

Cruise Rider je napravljen za sve za one smele devojke koje vuku odvažne poteze. Ovo je korak iznad ostalih Rider modela sa zabavnim rasporedom boja, dinamičnom mešavinom materijala i složenim đonom. Silueta se odlikuje nešto višim srednjim đonom sa skulptorskim detaljima i Rider penom za maksimalnu udobnost. Mrežasti gornji deo sa antilop presvlakama u živim bojama svetlo žute i ružičaste crte dodaje razigrani element dizajnu.

Winnie ne mora da brine sa čime će da upari svoje nove patike, jer se lako kombinuju uz sve boje odevnih kombinacija.  Šta je poznata manekenka rekla za nove PUMA Cruise Rider?

“Nove Cruise Rider su taaako ja!”

Winnie Harlow je poznata kanadska manekenka, koja osvaja svet svojom posebnošću! Ona je totalno drugačija od drugih i zato može da ponese nove PUMA Cruise Rider patike. Kombinacija vedrih boja podseća na mladalački sjaj, koji svaka devojka ili žena može doživeti pri svakom koraku uz PUMA Cruise Rider.
 

Krstari oblacima u novom Puma Cruise Rider-u


Cruise Rider, svežih boja i smelog dizajna, verovatno je najbolji PUMA Rider do sada. PUMA Cruise Rider patike su idealno rešenje za otvaranje prolećne i letnje sezone. Uostalom, PUMA je uvek fancy.

Cruise Rider predstavlja savršen balans između savremenog i retro stila. Kompleksni đon će omogućiti da nastavite sa postavljanjem trendova. Gornjište je napravljeno od antilopa i savršeno se uklapa sa izazovnim đonom. Cruise Rider model ne samo da ispunjava sve standarde stila, nego se visoko kotira i na lestvici funkcionalnosti i udobnosti.

PUMA Cruise Rider su nove patike za sve prilike - od trčanja do izlaska. Udobni đon je praktičan za sve zaposlene žene koje žele da izgledaju cool. Zaprati nas na Instagramu i označi nas dok nosiš PUMA Cruise Rider.

Svaki korak je kao hod po oblacima


Oblik ovih patika će trenutno “podići” jednostavne farmerke, dok razne boje nude nešto što odgovara svakom ukusu. Odlučite se za neutralne elemente ili ispobajte razigrane pastelne tonove te dodajte zabavu svom stilu.

Winnie Harlow je nesvakidašnja lepotica, koja je pokazala celom svetu šta znači nositi svoje atribute ponosno i tako da atributi rade za tebe. Specifičnost kanadske manekene je njen vitiligo, koji je jasno izražen na njenom licu i rukama. Ovo stanje kože je hronični nedostatak pigmentacije. Iako su je u školi ismevali zbog njene očite posebnosti, prelepa Winnie je okrenula stvari u svoju korist.

Velika popularnost ove devojke dolazi sa takmičenja America's Next Top Model gde je uspela da dođe do finala.

Sada je vreme da ti zasijaš u novom modelu iz porodice PUMA Rider!