Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Goorin Bros kape su kul kape

moda, kape, brend
29. 12. 2022.

Omiljeni streetwear aksesoari su kape, posebno kada kape imaju svoju priču i kada ih prave majstori zanata iz Goorin Bros-a. Zima nam je stigla, tako da je pravo vreme da duboko iz ormara izvadimo svoje kape ili se ponovimo novim Goorin Bros kapama. Pogledajte kako možete da oplemenite svoj streetwear look u nastavku teksta.

N Selection je prodavnica koja pažljivo bira svoj asortiman. Samo odabrani brendovi i komadi se mogu naći u ponudi, pa tako i ovaj američki brend. Odabrane kape u N Selection vas čekaju na ovom linku.
 

Goorin Bros kape u N Selection prodavnici

 
Kapa je pleteni detalj koji najpre ima funkcionalnu ulogu, a to je da štiti glavu i uši od hladnoće. Kape mogu biti napravljene od različitih detalja, od pamuka, akrila, sintetike, vune ili kašmira. Ispred vas su unisex modeli Goorin Bros kapa koje su favorit ove zime!

Sa leve strane je braon Night Stinger kapa, a sa desne ljubičasta Apes. Svaka kapa ima svoj crtež koji je ovog puta sličan The Animal Farm kolekciji. Pored glavne slike, sa bočne strane se nalazi logo brenda. Kapa se može nositi u različitim stilovima, ali najbolje je nositi je podvrnutu, baš kao što je prikazano na slici. Kapu nosite tako da vam prekrije uši i sačuva od hladnoće.

Zašto nosimo kape?


Šeširi, kačketi, kape i drugi modni dodaci se nalaze u osnovi brenda Goorin Bros. Osnovani su još u devetnaestom veku, ali vrhunac slave osvajaju sada. Amerinčka kompanija je nastala iz porodičnog poslovanja i ostala je u rukama porodice Goorin. U svaku kapu su utkani zanatski trud, znanje i umeće. 

U Americi, kape su najpre nosili radnici na pristaništima, to su bile svojevrsne ribarske kape koje su čuvale radnike od hladnoće. Isto su nosili i mornarni koji bi noću stražarili. Danas su one univerzalni dodatak ležernom streetwear izgledu kada nastupi hladno vreme, kao što su jesen i zima.

Streetwear podržava nošenje kape svakog dana


Streetwear je ulični stil i podrazumeva ležernu, ali modernu odeću. Upravo u ovaj koncept se savršeno uklapaju Goorin Bros kape. Streetwear je nastao kao protivljenje složenom i tradicionalnom stilu, pre pedesetak godina. Ljudi su nosili dukseve i majice, jer su izražavali opuštenost i jednostavnost. To ne znači da takav stil nije bio cool. Naprotiv, upravo je moda pronašla svoj put i do ležernog stila kroz streetwear. Prednost je data udobnosti i tako je i ostalo.

Američki Goorin Bros je danas popularan svetski brend


Kao svedok više vekova, Goorin Bros poznaje različite vrste aksesoara za glavu, među kojima su omiljeni šeširi, kačketi i kape. Čak i kada ovi aksesoari nisu bili popularni, brend je ostao dosledan svom zanatskom umeću. Podsećamo, Goorin Bros postoji preko 120 godina što o njima govori da su imali dovoljno vremena za uspone i padove i sada znaju da donesu samo najbolje. 

Uz Goorin Bros kape, koje se nalaze u ponudi N Selection prodavnice, možete dodati svom streetwear izgledu na maestralan način. Dovoljno je da detalji podignu ležernost na nivo cool izgleda. Zato su aksesoari važni u našem svakodnevnom izgledu.