Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Najbolje iz oba sveta: Reebok CL Legacy patike

PATIKE, INOVACIJE, DIZAJN
27. 09. 2021.

Kada bi neko pitao šta nas asocira na Reebok CL Legacy, mi bismo rekli fast forward!  To je ono kad premotavamo neki video unapred što brže možemo da bismo stigli do omiljenog dela. Reebok je jedan od lidera u fenomenalnom snalaženju na zadatku kreiranja futurističkih patika.

Ako si sledbenik ili sledbenica dizajnerskih izvedbi Reebok-a, razumeš njihove moderne inovacije kao što su Reebok CL Legacy. Ako je prošlost brenda pokazatelj, Reebok nije od onih koji se ustručava da pomera granice stalnim eksperimentisanjem kako bi isporučio siluete naprednog razmišljanja.

Najnovije Reebok patike nose sa sobom dve karakteristike - najbolje od Reebok Aztec i Reebok Classic Leather. Reebok Aztec su bile patike za trčanje iz kasnih sedamdesetih, a Classic Leather patike za slobodno vreme iz ranih osamdesetih. Dva brata istih roditelja, sa razlikom od par godina, ostavili su trag u svom vremenu i sada služe kao inspiracija za nove modele.

Imajući na umu ovu kolektivnu istoriju, Reebok-ovi dizajnerski timovi su iskoristili svoju maštu i istraživanje kako bi podstakli modernu dizajnersku privlačnost oba modela i pretočili ga u jedan jedini Reebok CL Legacy. Uzeli su najbolje iz oba sveta i stvorili jedan bombastični model.
 

Trajno dobre Reebok patike


Izvor: thedeffest.com

Znaš da su godine proletele kada se stvari iz tvog detinjstva ponovo vraćaju u modu. Čak su roditelji 80-ih i 90-ih godina nosili ove modele. Dobra stvar je što nove generacije, današnji tinejdžeri i mladi ljudi, prepoznaju trajno dobre Reebok patike i sa istim žarom ih vole i nose kao njihovi roditelji nekada. Zato i jesu tako popularne nove Reebok CL Legacy patike.

Životni stil se menjao više puta u poslednjih sto godina! Moda je pratila životni stil i sada se nalazimo u periodu kada se sve više ceni opušteni stil koji kao da govori - nisam se mnogo spremao, ali i dalje izgledam cool.

Muške Reebok CL Legacy patike


Pogledaj taj đon! Toliko detalja na mekanom đonu dokazuje dizajnerski fantastično obavljen posao od strane Reebok-a. Ove polujesenje boje se savršeno uklapaju sa vremenom napolju - miholjsko leto, čekaj me!  

Nove muške Reebok CL Legacy patike naprosto zovu da utopliš svoje stopalo u njima i hodaš kao po oblacima. Idealna kombinacija dva sveta sada se nalazi u ovom fantastičnom modelu koji se može nositi svakog dana, posebno u sportskom stilu. Nabaci svoju plavu ili crnu trenerku i lagano prošetaj urbanim koracima nasleđe velikog svetskog brenda.

Ženske Reebok CL Legacy patike

Za sve ljubiteljke jednostavnih kombinacija poput one - farmerke, bela majica i crna kožna jakna, stigle su Reebok CL Legacy patike da začine izgled. Bordo je možda najpribližnija boja, ali upravo ta teže odrediva boja je ono što ih čini posebnim.

Uz jednostavan izgled ne moraju uvek da se kombinuju bele patike (iako su bele patike must have), već mogu biti klasici drugih boja. Čak i cool haljine ove jeseni mogu biti tako dobro skockane uz ženske Reebok CL Legacy patike. Zamisli da nabaciš ranac ili kačket iste boje na monohromni stil - odmah postaješ upečatljiva i ona koja ima stila

Kratki podsetnik o najboljem od Reebok-a


Prema jednom od osnivača kompanije, Joe Foster-u, sve je počelo sa Aztec patikama. Lansirana 1979. godine, Aztec silueta za trčanje je bila inovativna za svoje vreme sa mešavinom antilopa, najlona i kožnih materijala na gornjištu, sistemom za brzo vezivanje, srednjim đonom dvostruke gustine, kao i mešavinom plavih, crvenih i žutih nijansi.

Godinama kasnije, tačnije 1983. godine, Reebok je predstavio Classic Leather, patike za trčanje koje su zamenile tipične materijale koji su se u to vreme koristili. Pored toga, dodali su performanse poput Bi-Density Shock Protection System za stabilnost i najsavremenije ventilacione otvore za prozračnost. Pisali smo o njima u blogu Uvek postoji izbor uz Reebok.

Oba ova modela su učvrstila brend u performansama, a vremenom su postali favoriti današnjice.