Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nike Air Force 1 nastavlja da dominira

model, patike, dizajn
13. 12. 2021.

Za koliko modela patika znate da još od 1982. godine uživaju istu slavu? Da, zaista je malo takvih. Jedan od takvih iskonskih modela je i Nike Air Force 1.

Nike-ov slavni model Air Force 1 je nekada predstavljao košarkaški duboki model patika koji je štitio zglobove košarkaša tokom igre, podržavajući sve žestoke pokrete koji prate košarku. O tadašnjim košarkaškim performansama patika možete pročitati u našem blogu u tome. Međutim vremenom su se modifikovale da bi bile dostupne i u lifestyle varijanti, tako da je nastavljeno sa njihovom proizvodnjom sve do danas.  
 

Damn right, you saved The Air Force 1


Ova rečenica: “Damn right, you saved The Air Force 1" je slavna rečenica koja je čak ispisana na jednoj klupi u parku grada Baltimora. Stanovnici Baltimora su u jednom trenutku prepoznali originalnost, kvalitet i osobenost Air Force modela i uzdigli ga toliko da je postao legendarni model patika. Šta su to stanovnici Baltimora prepoznali u modelu, pročitajte nadalje.

Šta karakteriše famozne Nike Air Force 1 modele?


Prepoznatljivi osnovni dizajn Nike Air Force modela se nije menjao, osim što se od prvobitnog modela dubokih patika proizvode mid i low modeli. Performanse novih modela obezbeđuju odličnu apsorpciju udaraca, dobru ventilaciju zbog adekvatne prozračnosti materijala i premium udobnost. Kožno gornjište i dalje podržava klasičan look i daje čvrstinu modelima. Gumeni đon je takođe karakterističan za Nike Air Force modele čime se obezbeđuje bolja trakcija i prijanjanje tlu, čak i tokom vlažnih dana. Klasičan sistem pertlanja pored retro look-a obezbeđuje optimalno pristajanje nozi. 

Nike Air Force 1 '07 WB i Nike WMNS Air Force 1 '07 LX


Ovaj novi model muških Air Force lifestyle patika koji izdvajamo za vas, dostupan je u fenomenalnoj braon boji i nudi klasičan sportski izgled sa terena. Legenda i dalje nastavlja da živi kroz ovaj model nudeći odličnu udobnost, prepoznatljiv izgled i unapređene performanse patika. Lifestyle model iako odiše klasičnim sportskim izgledom, lako se uklapa u današnji moderan stil odevanja savremenog muškarca, pogotovo zbog svoje odlične boje. 

Ženska varijanta legendarnog modela u nešto elegantnijoj varijanti, prema našoj preporuci, dostupna je u klasičnoj beloj boji. Patike Air Force 1 '07 LX pored kožnog gornjišta, perforacija na gornjištu, gumenog belog đona i Nike logoa na bočnoj i zadnjoj strani modela, poseduje jedan modni detalj. Detalj zlatne boje na ovim patikama predstavlja imitaciju narukvice na zglobu noge i zaista upotpunjuje svedeni izgled modela. Zlatni lanac poseduje i privezak sa natpisom Force.

Pogledajte i ostale Air Force modele muških, ženskih i dečijih patika.

Nike Air Force na muzičkoj sceni


Da se nakratko podsetimo da su legendarne Nike Air Force patike dale svoj doprinos i muzičkoj industriji. Patike su nosili popularni Jay Z, Nelly, Chief Keef i drugi. Ne zaboravimo da čak postoji i pesma koju je 2009. izbacio Nelly - Air Force Ones. Ova muzička numera nije bila sponzorisana od strane Nike-a, već je rezultat zadovoljstva koje je Nelly osećao dok ih je nosio. 

U N Selection internet prodavnici možete pronaći različite muške, ženske i dečije modele Nike Air Force 1 patika. Čekaju vas da upotpune vašu svakodnevnicu i stvore nove uspomene i priče koje će odjekivati.