Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nova trenerka za izlet u prirodi

izlet, trenerka
16. 05. 2023.

N Selection je mesto gde možete naći odabrane komade sportske odeće koja je kul, atraktivna i uvek potrebna, a koja se može nositi tokom izleta i svakog dana. 

Trenerka je sjajan izbor za različite vrste izleta. Od planinarenja do kampovanja, ili opštih izleta, trenerka nudi udobnost, praktičnost i funkcionalnost. Kada birate trenerku za izlet, obratite pažnju na materijal, stil i veličinu kako biste bili udobni i spremni za aktivnosti koje su pred vama.
 

Koje su nove trenerke u N Selection prodavnici?


Upravo pristigle nove trenerke - donji delovi - u N Selection prodavnici su od brendova Puma, Adidas, Nike i Converse. Svaki brend je renomiran i svetski poznat, a u nastavku teksta vam predstavljamo naše favorite. 

Ženska trenerka sa fotografije iznad je cela zelene boje, baš kao i muška trenerka. Obe imaju elastični struk, ali i on se razlikuje u širini i visini. Kod žena je dobro poznato da se često želi istaći struk, kao ženski atribut. Stoga, ženska ranfla na trenerci oko struka bolje stisne, dok je muški deo malo opušteniji. Iako je ženska trenerka šira, a muška uža, obe na svojstven način prate liniju tela. Pored toga, možete primetiti da trenerke današnjice veoma često imaju ranflu i kod članaka, što je pored modernog izgleda i veoma funkcionalna stvar. Ovakav kroj dozvoljava lakše kretanje i bolje prijanjanje uz telo.

Muška i ženska trenerka od brenda Puma mogu biti sjajan izbor kada par želi da se utoni i nosi iste stvari. Vaša fotke sa izleta će biti instagramične, a mi vas pozivamo da nas označite na instagramu ako se odlučite za ovaj par. Čak i ako niste pobornik trenda da nosite sasvim iste boje i trenerke, izaberite približno iste nijanse tonova, baš kao što su bež trenerke u nastavku.

Nabacite hoodie i spremni ste za izlet.

Sa gornje strane se nalaze dve trenerke: muška Nike i ženska Converse trenerka. Imaju približno jednake boje, elastični struk i učkure za podešavanje širine. Obe trenerke su dovoljno široke da zadrže udobnost i praktičnost, ali i dovoljno uske da prate liniju tela i ne smetaju pri kretanju. Vrlo su moderne i lako se uklapaju sam majicama različitih tonova. Ne zaboravite takođe da svetle trenerke odaju utisak prefinjenosti. Svetla boja pored toga što se lakše prlja, te je biraju samo smeli pojedinci, ističe vaš ten, pogotovo tokom letnjih dana. 

Gde sve može da se organizuje izlet u prirodi?


Proleće je vreme kada priroda buja i nije bez razloga baš ovo vreme kada mnogi biraju beg u planinu ili slično. Evo dva primera izleta na kojima je trenerka dobar izbor:
1.    Planinarenje - trenerka je idealna za planinarenje, jer je udobna i omogućava slobodno kretanje. Možete da obučete trenerku sa majicom kratkih rukava, duksom ili jaknom za zaštitu od svežine i vetra. Obujte sportske patike ili planinarske patike radi sigurnosti i udobnosti pri penjanju i spuštanju.
2.    Kampovanje - trenerka je takođe dobar izbor za kampovanje, posebno za opuštene aktivnosti kao što su šetnje, pecanje ili druženje oko vatre. Trenerka je udobna, prozračna i lako se održava, što je idealno za boravak u prirodi. Možete da kombinujete trenerku sa majicom ili duksericom, i sa čizmama ili patikama za šetnje po prirodi.

Trenerka je takođe dobar izbor za opšte izlete, kao što su odlasci u park, šetnje gradom ili odlasci u kupovinu. Odeća je praktična i udobna za svakodnevne aktivnosti. Kombinujte trenerku sa udobnim patikama ili cipelama za šetnju i jaknom ili duksericom za zaštitu od hladnoće i vetra.

Od svih modnih stilova koji postoje, svako se oprobao u sportskom i ležernom stilu i ne postoji osoba kojoj ovaj stil ne stoji. Dobar i kvalitetan komad trenerke danas, postao je jednako vredan u modernom svetu poput i drugih outfit-a. Neko može da voli ili ne voli sportski stil, ali ovaj stil svakome može dobro da stoji. Baš zbog svoje svestranosti, trenerke su najčešći komadi odeće koji se nose svakog dana.