Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nove ženske patike za ljubitelje putovanja: On Cloudaway

patike, putovanja, brend
19. 06. 2023.

Konačno postoje patike u kojima možete putovati bez opterećenja - to su On Cloudaway patike. Sam naziv daje jasnu asocijaciju - Cloudaway - cloud kao osnovna ideja hodanja po oblacima i away kao asocijacija na daleke puteve.

On Cloudaway patike su dizajnirane sa ciljem podrške aktivnim ljudima koji vole da putuju. U ovom tekstu fokus će biti na ženskim On Cloudaway patikama, iako se u ponudi nalaze i muške patike. U sadržaju ovog teksta pronađite sve potrebne linkove da biste videli o čemu se tačno radi.
 

On Cloudaway su patike za putovanje od kojih vas neće boleti noge


On Cloudaway odgovaraju vašem broju obuće koji inače nosite, s tim da su prostrane oko dela za prste i ris. Ovo je zbog toga što su namenjene za udobnost čak i posle dugih šetnji, kada se dešava da noge otiču. Štaviše, ako letite avionom, ako stižete u hladnu ili toplu klimu, vaše stopalo će se drugačije ponašati. Zato je važno da putne patike imaju prostora i da vam ne stvaraju žuljeve ili bilo kakav pritisak. Ovo je posebno važno kada provodite vreme na aerodromu ili istražujete destinaciju pešaka.

Sjajan dizajn On Cloudaway patika se sastoji i u tome što imaju dobro poznate oblačiće na gazištu - koji, kao i na svakim On Cloud patikama - pružaju osećaj hodanja po oblacima. Ovo su patike koje ne stvaraju opterećenje. Nisu teške, lake su za prenošenje i nošenje. 

Patike Cloudaway su odlične za putovanje zbog lakog obuvanja i izuvanja


Primetite kako gornjište nema dobro poznati jezičak. Zapravo, brend On u svojim Cloudaway patikama koristi čarape koje su dizajnirane da vam pomognu da obuvanje i izuvanje bude oslobađajuće. Nema više zapinjanja pete tokom izuvanja, niti saginjanja tokom obuvanja. Ovakav dizajn omogućava i lako pakovanje patika u ranac ili kofer - zauzeće minimalno mesta i neće im ništa biti od eventualnog gnječenja. Pronađite ženske On Cloudaway patike sa fotografije u našoj prodavnici.

Do sada ste se već uverili da On Cloudaway izgledaju kao i svake tipične patike, ali da zapravo to nije slučaj. Ovde nećete naići na klasične pertle, jer one nisu lake za rukovanje tokom putovanja. Ne želite da trošite svoje vreme na destinaciji da biste vezivali pertle koje su se usput odvezale, zar ne?

Sistem pertlanja je, dakle, priča za sebe. Ovde je cik-cak niz završen mehanizmom koji radi za vas. Povucite ga napred ili nazad radi podešavanja udobnosti - isprva će vam delovati neobično, ali čim se naviknete shvatićete njegove prednosti.  

Zanimljivo je i to što je rebrasti đon prikaz topografske mape dobro poznate alpske oblasti u Švajcarskoj. Ta oblast se naziva Engadin Valley i ono je raj za sportiste i sve koji vole da budu aktivni u prirodi. 

Muške i ženske On Cloudaway patike za putovanje


Zanimljivo je što su muške i ženske On Cloudaway patike dizajnirane tako da se mogu nositi uz različite komotne stvari za putovanja. Pored zavidnih funkcionalnih karakteristika, ni kroj, ni boje dizajna vas neće izdati. 

Gornjište je ultra-lagano i napravljeno od preko 90% recikliranog materijala. Prozračne, izdržljive i mekane - takve su On Cloudaway patike. Evo i linkova za našu prodavnicu:
-    muške On Cloudaway patike,
-    sve On Cloudaway patike.

Svedočimo ekspaniziji popularnosti brenda On koji svojim patikama zadovoljavaju potrebe različite publike. Sada je došlo vreme da svi koji putuju dobiju svoje On patike, namenjene baš za uslove putovanja. U kompaniji On su uvereni da nema granica sa Cloudaway.

U nastavku pročitajte tekst o tome kako su tri prijatelja stvorila brend On - posvećen samo patikama.