Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

On - novi brend u N Selection-u

brend, model
01. 11. 2022.

Ideja o revoluciji trčanja sa kojom je rođen brend On ima interesantnu priču i aktere. Mesto porekla: švajcarski Alpi. Ideja: eksplozivno kretanje i ublaženo vraćanje na tlo. Ili kako oni to nazivaju - trčanje po oblacima. Svež planinski vazduh podstiče oštre umove da razviju ozbiljne ideje, a to se upravo desilo trojici prijatelja. Kako je sve počelo, šta je CloudTec tehnologija i ko nosi On patike, saznajte na kraju teksta. Do tada, upoznajte se sa modelima On Cloudeasy i On The Roger Advantage
 

On Cloudeasy

 
Za svakodnevnu avanturu vam je potrebna udobnost koja će podržati čitav dan. Tehnologija pravljenja ovog modela patika je osetljivija i može da napravi istančanije detalje. Na fotografijama iznad se nalaze crne muške i bele ženske On CloudEasy patike. 

Ovaj model On patika možete nositi tokom trčanja, ali i svakog dana. Cloud je poznat po svojoj udobnsti koja traje celog dana. Isprobajte!

S obzirom da su rođeni u švajcarskim Alpima, briga o prirodi im je prirasla srcu. Cloudeasy su pokazatelj da savršene performanse i zaštita životne sredine idu pod ruku. Pleteni gornji deo je napravljen od 100% recikliranih materijala, prozračan je i udoban - čak i bez čarapa. 

On The Roger


On The Roger Advantage patike sa fotografije su patike za svaki dan. Imaju pretežno ravni đon sa mestimičnim razmacima. U osnovi su sasvim bele boje sa crnim i teget detaljima. On The Roger patike su lifestyle patike i kombinuju bezvremenu siluetu sa udobnošću CloudTec tehnologije. Ove muške patike predstavljaju dva udružena brenda: On i lični brend tenisera Roger-a Federer-a. 

izvor: on-running.com

One su treći par iz kolekcije The Roger. S obzirom da mu se sada raščistio raspored obaveza, Roger Federer nastavlja četvorogodišnju saradnju sa švajcarskim brendom još prisnije.  

Kupujte patike online, ali prvo pročitajte tekst o mokrom testu stopala.

Bila jednom tri prijatelja


Kao i svaka dobra priča, i ova počinje sa tri prijatelja i jednom misijom. Upoznajte ih, to su: Olivier Bernhard - trostruki svetski šampion duatlona, David Allemann i Caspar Coppetti. Njihovom simbiozom znanja i iskustva počela je da se ostvaruje radikalna ideja. 

Iako je bilo na desetine prototipova, osnovni koncept se nije menjao – ušuškano završavanje i čvrsto pokretanje svakog koraka. Tako je počelo njihovo putovanje ka razvijaju asortimana proizvoda koji su razvijeni u Švajcarskoj i koji koriste poslednju tehnologiju. Nicola Spring i Roger Federer su odnosili svoje pobede baš u On patikama. 

Korisno je znati da je Federalni tehnološki institut Švajcarske u maju 2011. godine objavio studiju koja je testovima dokazala da trkači, noseći On patike, trče sa značajno nižim pulsom. 
Sa ambicijom da promeni svet trčanja, On postoji već desetak godina. Kada bismo pogledali brojeve, možda ne bismo morali više ništa dodati: preko sedam miliona trkača trči u patikama On u preko 50 zemalja sveta. Tome se ne nazire kraj - On je tek počeo.