Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Nove ženske sandale za leto: Puma i Crocs

sandale, leto
18. 07. 2023.

Nove ženske sandale od popularnih sportskih brendova Puma i Crocs su stigle u N Selection! Bele, crne ili šarene sandale će vam pomoći da prevaziđete letnju vrelinu u svom gradu ili na egzotičnim destinacijama. 

Izaberite omiljene sandale za svaki letnji dan, jer aktivnostima ne treba pobeći, već pronaći novi način za podnošenje temperatura. Samo odabrani modeli se mogu naći u našoj ponudi, tako da je vaš izbor u startu olakšan.
 

Puma ženske sandale


Da li vam je već poznata platfotma ovih Puma ženskih sandala? Mogli ste je videti na Puma Mayze patikama, koje su popularne već nekoliko sezona. Ove sportske sandale se zovu Puma Mayze Sandal Laces Pop i donose najbolje iz oba sveta. Platformasti đon donosi popularnost Mayze modela, dok gazište pruža odličan oslonac kada su stopala vlažna ili mokra. To je zato što su ivice gazišta blago zakrivljene, tako da vraćaju stopalo na središte, bez bojazni od proklizavanja. 

Sa gornje strane se igraju otvoreni oblici sa neonski žutom pertlom, koja omogućava podešavanje mesta vezivanja. Otvoreni prsti, otvorene pete, pa čak i otvorene bočne strane stopala - sve su to odlike koje pomažu aktivnom stopalu tokom dana. Pomenuta žuta pertla je podesiva i to znači da, ukoliko dođe do otoka usled vreline dana, popuštanjem pertle se oslobađa pritisak na nozi. 

Pored sjajnih funkcionalnih karakteristika, ove Puma sandale su izuzetno moderne. Svedoci smo da je udobnost trend i baš ove udobne bele Puma sandale možete nositi uz razne šorceve, suknje i haljine. Odaberite jednobojni outfit i naglasite ga belim Puma sandalama. 

Crocs ženske sandale


Nakon što su klompe osvojile svet, Crocs sandale prete da postanu novi favorit. Crocs Hiker Xscape Festival su sandale koje će vas navoditi da budete aktivne. Recimo da je u pitanju aktivna šetnja po brdu ili stenama - naravno, ne ona na duge staze, već kraća, izletnička, u sklopu turističkog obilaska. Primetićete da je gazište vrlo smišljeno dizajnirano - središnji deo ima izreze zupčanika, dok su zadnji i prednji deo zakrivljeni i dodatno ojačani za stabilan korak. Letnje vrućine ne treba da vas spreče da obilazite manje pristupačna područja, zato se Crocs pobrinuo da iznađe rešenje. 

Još jedna sjajna stvar kod novih kroksica jeste kaiš sa zadnje strane, koji je podesiv u smerovima napred i nazad. Može se podesiti sa zadnje strane, kako biste dodatno osigurali stopalo od proklizavanja. Može se podesiti i sa prednje strane, ukoliko vam smeta udobnosti sa zadnje strane. Sjajna stvar je i to što je ovaj kaiš podesiv, tako da može da bude slabo ili jako zategnut na čičak traku. 

Osim sjajnih funkcionalnih karakteristika, važno je reći da ove Crocs sandale nisu izgubile svoj pečat koje su započele na klompama. Sa prednje strane nalaze se dve trake preko prstiju i risa koje na sebi imaju rupice za ukrašavanje sandala. Pronađite Crocs Unisex setove za ukrašavanje letnje obuće u našoj prodavnici. 

Sa pravim ukrasima učinićete svoje Crocs sandale primamljivim za kombinovanje uz odevanje za festivale. Mi smo već pisali o tome, a ti pročitaj Kako se obući za žurku ili festival na otvorenom? Fotkajte svoje outfite sa Crocs sandalama i označite nas na instagramu!

Sve letnje sandale u N Selection prodavnici pogledaj na ovom linku