Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Obuci se u cveće: Puma x Liberty

cveće, kolekcija
25. 10. 2021.

Cveće na jesenjoj odeći? Obično se za jesen vezuju zemljane boje, zar ne? Ovog puta cvetni dezen nije predstavljen u prolećnim tonovima, već u jesenjim. Divlje cveće cveta bez obzira na uslove u kojem se našlo. Divlje cveće zna da miris i lepota boja koju pravi menja svet nabolje. Kada svako radi svoj zadatak, svet funkcioniše. Isto tako i divlje cveće - i dalje raste.

Globalni sportski brend PUMA i dizajnerska kuća Liberty po prvi put sarađuju kako bi uneli luksuzni element u kolekciju ulične odeće koja ima istinski ženstvenu estetiku i stvorena je za slavljenje snažnih žena.

Inspirisana idejom da divlje cveće nastavlja da raste i cveta uprkos nepovoljnom okruženju, kolekcija slavi žene koje, slično kao i divlje cveće, i dalje rastu i napreduju uprkos svemu. Koristeći odvažne slike i svetle boje, saradnja PUMA x Liberty menja nežnu konotaciju cveća za kolekciju koja odražava snagu divljeg cveća i današnjih neustrašivih, moćnih i kreativnih žena. Pripremite se za posedovanje urbane džungle uz pomoć N Selection internet prodavnice. 

Kampanjske fotografije snimljene su sa ženskom ekipom, profilišući odvažne i samouverene žene iz različitih oblasti da proslave svoj uspeh, svaka u svom jedinstvenom izgledu.
 

Divlje cveće na mojim novim patikama


Cvetni dezen potpisan od brenda Liberty može biti i na tvojim novim patikama! Vez i živopisne boje dodaju smeo i ženstven dodir sportskom stilu obuće; izbor uključuje artikle na ovom linku. Suptilni cvetni dodir za svakodnevni izgled postaje stvarnost i oplemenjujući detalj sportske odeće i obuće. 
 
Koristeći cvetne dezene Liberty brenda, kolekcija donosi vrlo svež i ženstven izgled PUMA siluetama. Sportska odeća sa cvetnim dezenima je ponovo in.

Video snimci kampanje prikazuju ovu žensku ekipu i njihova razmišljanja o tome ko ih inspiriše, njihov ključ za neprestani rast i ono zbog čega se osećaju nezaustavljivo. Snimak trenutno možeš pronaći putem ovog linka: Puma x Liberty.

O brendu Liberty


Poznat po svojim jedinstvenim cvetnim dezenima i izuzetnoj izradi, Liberty otvara put vrhunskoj modi i luksuznom kućnom priboru od 1875. godine. Liberty brend trenutno dočarava slike cveća, nasleđa i izraziti osećaj britanske kulture. Tokom godina, izgrađeno je nasleđe posvećeno otkrivanju i dizajnu, a sve potkrepljeno pokretom umetnosti i zanata koji je veoma voleo njegov osnivač Arthur Lasenby Liberty. 

Inspirisan različitim cvetnim dezenima i pejzažima u azijskom stilu otkrivenim u arhivi Liberty, prilagođena štampa koja ukrašava ovu saradnju ima grafički, ali i zamršen scenski prizor, a ručno ju je oslikao Liberty-jev tim umetnika u Londonu, isključivo za PUMA brend. 

Cvetni dezeni, nazvani DIVLJI VRT sadrži široku lepezu flore i faune, a nastanjena je egzotičnim pticama, leptirima, jelenima, zečevima, ružičastim konjima, pa i čak i pumom Liberty. Ova tematika vrlo podseća na Goorin Bros kačkete The Animal Farm.

Puma x Liberty kolekcija ove jeseni podstiče sve žene da i dalje rastu uprkos svim nevoljama na koje naiđu.