Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Odmor na planini leči

planina, obuća, jakne
12. 01. 2022.

Praznici su upravo iza nas, a zimski odmor je bio potreban svakome. Priznaćete, kada dođe doba godišnjih odmora, lako se delimo na dve struje - na one koji jedva čekaju leto i more i na one koji jedva čekaju zimu i planine. A za zimu je potrebna i odlična zimska obuća.

Zima je zabavno vreme za isprobavanje različitih aktivnosti na snegu i odmaranje. Sankanje, pravljenje sneška, klizanje su samo neki zabavni izleti u kojima možete uživati sami ili sa voljenom osobom i porodicom. U našoj internet prodavnici možete pronaći zimsku obuću za sebe i decu. Pročitajte i na šta je potrebno obratiti pažnju prilikom kupovine dečije obuće.

Iako će mnogi ljudi reći da više vole leto nego zimu, provođenje vremena na svežem, hladnom vazduhu s vremena na vreme takođe može poboljšati raspoloženje i nivo energije. Na planini se podrazumeva boravak sa čistim vazduhom i očaravajućim pejzažom koji leči.
 

Prednosti odmora na planini


Prednosti boravka u prirodi nikad nisu bile izraženije nego prethodnih godina. Ma i sama šetnja je mogla biti ključna za bolje raspoloženje posle dana izolacije. Trčanje, biciklizam, vožnja rolera sa decom, sve je to pomoglo da se prebrode teški dani iza nas. Odlazak u planine samo pojačavaju veseli osećaj, jer se tamo osećamo lakše, sposobnije i srećnije.

Prednosti boravka na planini su sledeći.

1. Samo hodanje na snežnom vazduhu je prednost, jer povećava cirkulaciju krvi u telu.
2. Odmor u prirodi može poboljšati pamćenje, smanjiti hormone stresa i smanjiti osećaj depresije ili anksioznosti. 
3. S obzirom da sneg uglavnom reflektuje svetlost koja dolazi iz dana, može poslužiti i kao vid svetlosne terapije za one koji imaju depresivne promene raspoloženja ostajući u kući tokom zimskih meseci. 
4. Možete probati neke nove aktivnosti na snegu i upoznati nove ljude tokom odmora na planini.
5. Odmor i zimske igre sa porodicom su veći poklon od igračke za decu, jer deca pamte događaje i osećanja, a ređe stvari i druge materijalne poklone.

Studije su pokazale da odvajanje vremena da se isključite i budete napolju, bez ikakvog cilja osim da samo iskusite svet oko sebe, pozitivno utiče na blagostanje.  

Uz N Selection  


Za odmor na planini vam je potrebna udobna zimska obuća. Niko ne bi želeo da mokre noge i prehlada nakon toga pokvari dane odmora. U narednim redovima teksta, odabraćemo po jedan model ženskih i muških cipela za snežno vreme. 

Na fotografijama su ženske zimske cipele Palladium napravljene od kože i muške zimske Timberland cipele

Dizajn đona ženskih zimskih Palladium cipela je takav da podržava prianjanje klizavim površinama. Pri zakopčavanju, ove zimske cipele se sužavaju odnosno ušuškavaju nogu tako da bez brige možete toplo koračati. U N Selection internet prodavnici možete pogledati i zimske ženske jakne. 

Sa druge strane, muške zimske cipele Timberland su napravljene od kože i tekstila, ali imaju jednako čvrsto prianjanje na tlo i renomirani potpis brenda. Takođe, pogledajte i zimske muške jakne u našoj ponudi.

Ukoliko ste pobornik zimskih avantura, pročitajte Gde za Novu godinu 2022: Hajdemo u planine.

Odmor na planini bez alarma za buđenje


Uskoro stižu februarski slobodni dani, pa iskoristite priliku. Odmor u prirodi pomaže da se razbistri glava i živi u sadašnjem trenutku, a odičan je način da se oslobodite stresa i opustite. Mentalno i fizičko odmaranje će vam uzvratiti višestruko kada pružite svom umu i telu osećaj slobode, zadovoljstva i oporavka od stresa. A, pogled sa planine je lepši od slike na Instagramu. 

Popnite se na planinu i usporite - osetite kako svakodnevni stres nestaje. Ponovo otkrijte mir i spokoj na planini, jer ovde gore vreme nije važno. Ne treba da se održavaju sastanci i nema televizije. Jedite kada vam stomak to zatraži, a Suncu dozvolite da vam samo kaže kada je novi dan - bez alarma.