Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Oslobodi se i kombinuj stilove

stil, savet
28. 04. 2022.

Kada gledate svoje fotografije ili kada se gledate svako jutro u ogledalo pred polazak iz kuće, da li vam se čini da ste uvek u istim kombinacijama stvari? Ako jeste, možda ste se našli u kolotečini stila. To je u redu za neke ljude, neki to jednostavno tako vole. Ali, ukoliko se vama to više ne dopada, a ne znate kako to da promenite, nastavite sa čitanjem ovog teksta. 

Dobra garderoba podrazumeva svestranost, raznovrsnost i prilagodljivost. Kombinovanje omogućava da nosite različite look-ove čak i kada imate manju količinu garderobe. Kombinovanje stilova vam može pomoći da otkrijete o sebi nešto što niste dosad znali. To je prostor za slobodu, kreativnost i svežinu.
 

Saveti za moderno kombinovanje stilova


Kombinovanje stilova je najbolje učiniti onda kada je i prilika za koju se oblačite takva. Na svečanosti poput venčanja je najbolje držati se klasike, osim ako i mlada i mladoženja nisu naglasili drugačije. U svim ostalim prilikama u kojima nema striktnog dress code-a, oslobodite svoju kreativnost i oprobajte se u nečem novom. To će uneti svežinu u vaše misli, duh i svakodnevnicu.

Pročitaj i Kako Nike uvek ima tako dobar dizajn.

Iznenadili biste se koliko komada u vašoj garderobi zaista dobro funkcioniše zajedno kada prestanete da pokušavate da sve savršeno složite. Striktni dress code-ovi zato i jesu postali pomalo dosadni, jer su očekivanja poznata i sve je u savršenom skladu. Sa druge strane, ne mora sve da bude u simetričnom i savršenom rasporedu. Baš suprotno, lepota je u nesavršenostima. Kada kombinujtete stilove, ne trudite se da se to slaže jedno uz drugo. 

Topli savet je da nabavite stvari koje nikada ranije niste nosili. Ili, ukoliko ste početnik u isprobavanju novih stilova, počnite od osnovnih stvari i osnovnih boja. Dakle, kada želite da oprobate na prvi pogled nespojivo - poput donjeg dela trenerke sa sakoom - počnite monohromo. Pođite od istih boja, ili barem više nijansi iste boje, koje se dopunjuju. 

Na primer, donji deo ženske trenerke sa fotke ispod se totalno kamuflirao u ženske pantalone sa izrezom na nogavici. Ovakvu trenerku slobodno kombinujte sa sivim sakoom.

Donji deo adidas trenerke (fotka gore desno) ima šaru koja izaziva wow efekat, a ponekad je to sve što vam je potrebno. Isprobajte je sa bluzom ili košuljom u beloj boji i spojite nešto što je na prvi pogled nespojivo. 

Probajte da koristite suprotne elemente poput čizama i kačketa. Čizme su za zimu, a kačket se ipak nosi kada je toplije vreme. Možda je prava promena koju tražite u aksesoarima. Zamislite casual elegantni look sa Goorin Bros kapom na glavi.

Ponekad nije potrebno da mešate odeću, već obuću. Odaberite par patika koji će okrenuti fokus vašoj odeći, ali nemojte birati stari par koji biste obuli u teretani. U N Selection internet prodavnici pronađite pregršt popularnih i stilizovanih modela koji će vas oduvati. Zaprati naš instagram i označi nas kada želiš da podeliš svoj novi look.

Kombinovanje stilova nikad nije bilo lakše nego danas. Mnogi brendovi, a posebno sportski, rade na tome da budu prisupačni svima, a opet jedinstveni. Sportki dizajn i vaša kreativnost mogu da iznedre look-ove koji obaraju s nogu i unose novine u vaš život.