Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Palladium je osvojio i nebo i vruće asfalte

brend, čizme
02. 11. 2023.

Palladium je brend koji je počeo svoju istoriju na nebu, a nastavlja je na zemlji. Danas prave originalne muške i ženske čizme koje možete pronaći u N Selection prodavnici. Nezaobilazni kvalitet, sportski dizajn i bogata istorija samo govore u prilog ovom poznatom brendu.

Palladium čizme se nose više od pedeset godina širom sveta, ne samo u Francuskoj - odakle su potekle. Sa pronicljivim izborom krojeva i sa francuskim predispozicijama, Palladium pravi moderne sportske čizme koje ćete obožavati. Nastavite sa čitanjem i saznajte kakve modele možete pronaći u našoj N Selection prodavnici.
 

Palladium muške i ženske čizme u N Selection prodavnici

 
N Selection bira modernu ležernost, a to znači da je Palladium deo tog izbora. Muške i ženske čizme su jedinstvene, luksuzne i orijentisane na sportsku ležernost. Na fotografijama iznad nalaze se muške i ženske čizme o kojima pišemo u nastavku.

Sa leve strane nalaze se Palladium Pampa Shield muške čizme, koje baš kao i ženske Palladium Pampa, imaju mnogo vrednih detalja na sebi. Muške čizme sa braon (konjak) osnovom su savršeni jesenji primer čizama. Skrojene su iz više elemenata istog mateirjala, pojačavajući nijansu sa bočne i sa zadnje strane. Na ovaj način čizme dobijaju dubinu, strukturu i dozu francuske umetnosti.

Muške čizme se pertlaju kroz pet rupica obavezno i proizvoljno na još dva mesta. Moderno je da ostavite ova dva mesta prazna da bi se bolje izrazio logo brenda na jezičku. Međutim, kada vam je potrebna stabilnost u koraku, koja bi štitila od spoljnih uticaja, iskoristite pogodnosti dodatnog zatezanja. 

Sa bočne strane se nalazi okrugli znak brenda, kao i trakica sa potpisom. Crni đon sa potpeticom i rebrastim gazištem naglašava oštrinu pokreta. Upravo se ovaj đon nastavlja sa prednje strane, gde je blago zadebljan, za lakše koračanje tokom snega. Ove osobenosti imaju oba modela, ali u nastavku ćemo se usmeriti na ženski model.

Uz uske crne pantalone, ne može se ni zamisliti koja bi druga čizma bolje pristajala za svakodnevnicu, od Palladium Pampa čizama sa fotografije. Sasvim su crne sa spoljašnje strane, dok sa unutrašnje čekaju sa dozom krzna koje će vas grejati. Čizme se pertlaju na pet obaveznih rupica, ali tu je i šesta za dodatni izbor pri stilizovanju. 

Izdržljivi gumeni đonovi i na nebu i na zemlji


izvor fotografije: palladiumboots.com

Zvučaće čudno, ali Palladium dvadesetih godina 21. veka, nije isti kao Palladium dvadesetih godina 20. veka, ni na nebu, a ni na zemlji. Iz sasvim drugog sveta nego danas, brend se najpre bavio proizvodnjom guma za avionske letelice. Po završetku nesretnih godina, Palladium je nastavio da koristi svoje znanje i iskustvo i tako nastavio poslovanje orijentišući se na obuću.  

Palladium više od 70 godina pravi omiljene zimske čizme. Osvojivši nebo, brend je ispratio generaciju pionira avijacije i dočekao vruće asfalte. Danas, udruženi sa sportistima, umetnicima i hrabrim građanima koji žele da pomeraju granice, brend uspeva da crta putanju pravednog i slobodnog sveta. Palladium se nalazi u težištu akcije, gde sa smelim pojedincima preokreće svet. 

Sve ovo upućuje na to da Palladium pravi kvalitetnu obuću koja vas neće izdati na terenu. I danas je prisutan narativ da je brend usmeren na obuću čvrstog kroja, izdržljivih đonova i modernog dizajna. 

Nastavite sa čitanjem: Kako pravilno odrediti veličinu stopala?