Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Planinarenje ili šetanje? Run Star Hike i Converse Chuck 70

RUN STAR HIKE, CHUCK 70, CONVERSE
15. 04. 2021.

Iako ovo proleće nije najsunčanije ikada, ne znači da bi fizičke aktivnosti trebalo da trpe. Šetnja po kraju ili čak planinarenje ovog proleća neće proći bez modernih “konversica”. Run Star Hike je nova kolekcija koja donosi udobnost za hodanje po svakoj podlozi. Sa druge strane, Converse Chuck 70 ostaje veran klasičnom izgledu uz koji se lako kombinuju prolećne odevne kombinacije za laganu šetnju.

Converse uvek stvara i inspiriše. Run Star Hike i Converse Chuck 70 su trenutno najpopularnije “konversice”. U nastavku saznajte nešto više o njima - šta vam donose i gde ih možete pronaći.

Converse Chuck 70


U januaru 2014. godine, Converse je po prvi put proizveo svoju Chuck 70 seriju patika, liniju koja se vratila proizvodnim standardima za starke iz 70-ih. Chuck 70 su u toj prvoj postavci uključivale duboki model u crnoj i oker boji, ali i klasični, plitki model u crvenoj, beloj i teget boji.

Uzbudljive vesti o ovoj novoj liniji starki su bujale na sve strane, jer se pročulo da Converse sa ovim modelom restaurira mnoge za starke tipične karakteristike, koje su, iz raznih razloga, od 80-ih godina lagano nestajale. Međutim, vratili su se korenima i shvatili da su starke klasične patike koje pripadaju svim generacijama i uklapaju se u sve životne stilove.

Ono što model Chuck 70 i danas čini posebnim su sledeće karakteristike:

- legendarna silueta u premijum izradi
- dodatni šavovi za ojačanje
- retro tablica na peti
- OrthoLite uložak za dodatni komfor
- gumena traka od 35 mm
 
Osim jednostavnih crnih modela, možete pronaći još dva u našoj ponudi. Pogledajte celokupnu ponudu Chuck 70 na našoj internet prodavnici.

Converse Run Star Hike


Ostajući veran ranim iteracijama, novi Converse Run Star Hike je zadržao svoju inovativnu siluetu, povišeni đon, potplat sa gumenim naborima i jezičak za vuču pozadi. Jedinstven položaj prepoznatljive zvezde na peti je takođe tu da ostane. Međutim, sada je sve dodatno unapređeno i namenjeno tome da se uputite na planinarenje ili  bar na tu zaraslu stazu u bloku. Ili gde god želite, jer uz OrthoLite uložak koji garantuje udobnost možete da hodate kuda i koliko vam je volja, mi obećavamo da nećete osetiti ništa, osim možda poneki zavidan pogled.

Ono što dobijate sa svakim Run Star Hike modelom, bilo da je u pitanju duboka ili plitka varijanta, su:

- ikonična silueta
- dodatni šavovi za ojačanje
- OrthoLite uložak koji unapređuje osećaj udobnosti pri nošenju
- dvobojni, nazubljeni đon

Izaberi svoje Run Star Hike u N Sport internet prodavnici.

Krupne patike su sve popularnije

Sa nedavnim poboljšanjem modernih retro dizajna patika, zdepaste patike su se vratile na velika vrata. Veliki, smeli dizajn savršen je za privlačenje pažnje na patike i prikazivanje više ličnosti. Takođe, postoje praktične prednosti veće patike na platformi. Sa debelim đonom i dodatnim jastučićem, krupne patike mogu biti udobnije i dodavati na visini.

Sa debljim đonom i smelim dizajnom, krupne patike nedavno su zabeležile značajni preporod u modi. Vrhunac njihove prvobitne popularnosti došao je tokom devedesetih, gde su debeli đonovi i visoki profili imali veliku ulogu u savremenoj kulturi na ulicama. A gde je moda, tu je i Converse.

Zaprati nas na Instagramu i označi nas na fotkama svojih prolećnih avantura.