Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Povratak u teretane sa novom opremom

teretana, povratak, oprema
29. 01. 2024.

Nova godina - novi mi - počela je sezona vraćanja u teretanu i to sa najboljom opremom. Nove helanke, majice i trenerk mogu da motivišu povratak u teretane. Sada, nakon praznika, kada je prošlo vreme velikih obroka, koji su se ponavljali više puta u toku dana, vreme je za promene. Ciljevi su zapisani, radne navike su osvežene - i vreme je za povratak u teretane!
 

Muške trenerke i ženske helanke za teretanu

 
Muške trenerke i ženske helanke su prve stvari koje su neophodne za teretanu. Za šorceve je još uvek hladno, tako da ostajemo pri zimskoj kolekciji. Da bismo pokrenuli promene, moramo da izađemo iz dosadašnjih okvira. To znači da umesto onoga na šta ste navikli, prelazimo na nove nijanse i šare.

Leva fotografija je upravo prelaz sa klasičnih muških trenerki crne i plave boje na bež i belu boju. Nike donji deo trenerke je savršen način da napravite promenu u svojoj svakodnevnici, ukoliko su vaše trenerke uglavnom tamnih boja. Trenerka je udobna i može se nositi svakog dana i u teretani, što je cilj. 

Desna fotografija je takođe dokaz promena - Puma Liberty helanke nisu jednobojne, kako smo navikli, već su sa cvetnim dezenom. Ovo je promena koja će vas razdrmati i odvesti u teretanu. Vratite se starim navikama u novom ruhu.

Muške i ženske majice za teretanu

  
Pošto izlazimo iz jednobojnih i dosadnih boja i dezena, zakoračite na svoje omiljene sprave u razigranoj Puma The Smurfs majici. Ova muška bela majica kratkih rukava je strukirana, i sa prednje i sa zadnje strane ima motive štrumpfova. 

Nova oprema ima i psihološki efekat odnosno bićete motivisaniji da odete na trening kada imate nešto novo na sebi. Želećete da nosite nove stvari, nove majice, a teretana je prilika za to. 

Što se tiče ženske opreme, nastavljamo sa Puma Liberty kolekcijom - tu je i njihova ženska majica sa fotografije. Ova kratka majica ima duže rukave, okrugli izrez oko vrata i znak brenda Puma sa prednje strane. Vrlo je zgodna za nošenje uz helanke, pogotovo na prethodno predložene iz iste kolekcije.

Vratite se na traku, na trčanje, ili na dizanje tegova i oborite stare rekorde. Rutina zahteva posvećenost, ali može i da optereti. Obnovite svoje navike fokusirajući se na nove stvari, da vas ne bi odvukle misli na odustajanje. 

Unisex ranac za teretanu


U istom duhu, ranac za teretanu neka bude šaren i sa motivima koje niste ranije nosili. Već smo se upoznali sa New Era kačketima, koji su svetski popularni, ali u N Selection prodavnici možete pronaći i New Era rančeve. Sjajno je što je ovaj ranac unisex, pa ga mogu nositi i muškarci i žene. 

Ovaj teget ranac ima bele motive New York i njihovog popularnog kluba Yankees. Ranac ima zaobljene ivice, otvara se pomoću cibzara i ima manji džep sa prednje strane. Zgodan je za nabaciti preko ramena kada ste u žurbi, kao i kada samo želite da ga premestite sa jednog mesta na drugo pomoću ručkice sa gornje strane. 

Treniranje i stvaranje navika je uvek lakše kada se fokurisate na motivišuće stvari u tom procesu. Počeci mogu biti naporni, ali uz nove stvari koje možete nositi sigurno ćete se obradovati i otpočeti svoju transformaciju!