Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma Creeper Phatty: masivne Suede patike koje potpisuje Rihanna

patike, brend
19. 12. 2023.

Puma Creeper Pathy patike se vraćaju na velika vrata! Ovog puta patike su veće, smelije i šire nego ikad. Klasični model je doveden do ekstrema sa masivnim dizajnom, naslaganim đonom i smelim bojama. Ovaj novi Fenty x Puma preokret je dosputan u tri boje za decu, muškarce i žene.

Inače, Puma Creeper su prvi put predstavljene svetu četrdesetih godina, a kasnije ih je probudila Rihanna i dala im novi izgled. Na ovaj način, američka muzička zvezda je ušla u istoriju patika. Upravo su Puma Creeper patike 2016. proglašene za patike godine.

Phatty patike dolaze u tri boje: crno-bele, svetloplavo-zelene i boje lavande i trešnje, ali mi ćemo ih jednostavnije osloviti. Klasična silueta se vratila na velika vrata u masivnom izdanju. 

Znalo se da mora da se vrati i promeni igru.
 

Puma Creeper Phatty crne patike


Puma Creeper Phatty crne patike su klasičan model patika koji se najlakše kombinuje uz zimske, ali i letnje odevne kombinacije. Duge pantalone, ali i suknje, sakoi, siroke i uske farmerke… toliko ideja već navire. Ove patike se mogu nositi i uz sportsku, ali i elegantnu torbu. Istinski trendseti i trendseterke će znati kako da se snađu u ovom modnom izazovu.

Originalni Creeper lansiran je u septembru 2015.godine, platformska verzija Puminih legendarnih Suede patika. Ovu siluetu je Footwear News proglasio patikom godine 2016, kao što smo već pomenuli. Ne samo da su Creeper patike transformisale kulturu patika, već su izazvale uticaj i relevantnost brenda Puma tokom protekle decenije. 

Puma Creeper Phatty ljubičaste patike


Puma Creeper ljubičaste patike nisu sasvim ljubičaste. Sa bočnih strana je Puma znak u koralno crvenoj boji. Ono što tri boje na ovim patikama imaju zajedničko, jeste neodređeni zagasiti podton. 

Phatty označava dodatno samopouzdanje, dodatni stil, svega više. Pevačicina vizija je bila da vrati na noge model Creepy, ali na hrabar i kulturno relevantan način. Creeper Phatty je umotan u antilop, sa postavljenom i utisnutom trakom, utisnutim Fenty logoom na jeziku, pertlama sa zlatnim naglavcima i naslaganim gumenim đonom. 

Puma Creeper Phatty plave patike


Puma Creeper Phatty plave patike sa fotografije su treći model nove kolekcije. Obratite pažnju koliko je jastučića u unutrašnjosti, te lako možete naslutiti koliko su patike udobne. Pertlanje nije zahtevno, šta više, ideja je da se pertle zadrže u unutrašnjosti. Vrlo moderne plave patike možete nositi uz trenerke, ali i uz farmerke koje vam najbolje pristaju. Uske ili farmerke široke pri nogavicama - nije važno, uz svaki korak patike će pokazati svoje ja. 

Puma Creeper Phatty su patike imaju svoj prepoznatljivi braon đon. Potekle su iz Suede kolekcije, a Puma je u saradnji sa brendom Fenty re-dizajnirala original. Fenty je brend američke muzičke zvezde Rihanna koja već godinama sarađuje sa brendom Puma. Novi dizajn je od skoro u prodaji, a uveliko je dostupan i u N Selection prodavnici.

N Selection je mesto pažljivo odabranih modela odeće, obuće i aksesoara iz sveta sporta. Samo odabrani modeli se mogu naći u ponudi, što znači da su po nečemu baš ovi posebni. Patike sa potpisom zvezde Rihanna su osvojile svoje mesto u našoj posebnoj ponudi.

Nastavite sa čitanjem i setite se da Creeper patike nisu jedina saradnja: Puma x Fenty - Avanti patike.