Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma, New Balance i Nike muške patike - retro favoriti ovog meseca

patike, retro, favoriti
23. 05. 2023.

Puma RS-X, New Balance 997 i Nike Air Force 1 su retro patike u novom ruhu modernog sveta. Svaki od modela koji slede u nastavku postaće vaš favorit zato što se mogu nositi svakog dana, kombinovati uz svakodnevne odevne kombinacije i zato što ćete na taj način postati deo istorije.
 

Crne muške patike Puma RS-X Efekt 


Kada pomislite na crne muške patike, ovog leta pomislite na Puma RS-X Efekt! Da li uopšte postoji muškarac koji nema barem jedne crne patike? Verovatno da ne postoji i to je sasvim razumljivo. Muškarci su jednostavni i često ne žele da komplikuju svakodnevne obaveze - odlazak na piće, kod drugara, do grada ili da se završe neke obaveze, ne treba da stvaraju opterećenje. 

Puma RS-X Efekt patike su već nekoliko godina na sceni i tu su da ostani. Running System tehnologija se duboko urezala u liniju života brenda Puma i definitivno da su obeležile jednu eru. Crne muške patike koje su sasvim jednobojne, dok umetci različitih oblika odaju utisak da se, iako haotično, sve nalazi baš na svom mestu. Plitke crne patike nosite sa crnim kratkim čarapama, kao i sa različitim šorcevima, trenerkama i farmerkama. 

New Balance 997 muške patike

 
Nakon crnih, sledeća boja koja se mora naći u muškom cipelarniku je neka svetlija nijansa. Nije sve tako crno, čak i kada se izbegavaju komplikovana rešenja. Patike sa fotografije su moderna verzija kultnih New Balance 997. Imaju beli đon i sivo gornjište sastavljeno od umetaka različitih materijala sa prepoznatljivim N slovom sa bočne strane, koje je oznaka brenda. New Balance muške patike možete nositi svakog dana i biti sigurni da je udobnost vaš saputnik pri svakom koraku. 

Sive i plitke New Balance 997 patike sa fotografije su deo istorije, ali u modernom ruhu. Sigurno ste već primetili da New Balance na sebi jedinstven način označava svoje modele. 997 su kreirane tako da vam omoguće da se krećete brzo i lagano, ali vi to već znate ukoliko ste čitali naš tekst New Balance oznake nisu samo puki brojevi. S tim u vezi, kako živimo u brzom i urbanom svetu, muškarcima su potrebne patike koje podržavaju takav brzi životni stil. 

Muške patike Nike Air Force 1


Za dnevne ili večernje prilike, kada istovremeno želite da ostane kul i u sportskom duhu, odaberite popularne Nike Air Force 1 patike. Patike sa fotografije su bele sportske patike sa kariranim swoosh znakom i govore da znate šta znači stilizovati svoj izgled. 

Svestrane su i to znači da ih možete nositi na više načina. Kada naginjete letnjoj večernjoj šetnji, kombinujte ih uz farmerke, belu majicu i kariranu crvenu košulju. U suprotnom, kada želite na sunčanom danu da ostanete opušteni - nabacite šorc ili trenerku i začinite izgled sa belom majicom kratkih rukava koja na sebi ima Nike znak. 

Ove patike su već odavno ispisale svoju istoriju i ne planiraju da se zaustave. Kada god nosite kultne patike iz prošlih vremena, to o vama govori da poznajte i volite priču koje ove patike nose sa sobom. Tri popularna modela će biti vaši favoriti, jer zapravo nikada neće izaći iz mode. Puma RS-X, New Balance 997 i Nike Air Force 1 su patike o kojima znaju i vaši roditelji, i koji su ih najverovatnije i sami nekada nosili.