Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

PUMA Palermo kolekcija

patike, kolekcija
13. 02. 2024.

PUMA kao jedan od najpoznatijih sportskih brendova, često sarađuje s različitim modnim ikonama i svetskim liderima kako bi stvorila jedinstvene kolekcije koje spajaju sportski duh s urbanim stilom. Jedna od takvih najnovijih saradnji se vezuje za profesionalni italijanski sportski klub Palermo.
 

PUMA x Palermo

            
Palermo, živopisni grad na Siciliji, poznat je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, ali i prepoznatljiv po svojoj urbanoj noti koja odiše živahnim bojama. PUMA je prepoznala ovu jedinstvenu estetiku i i stvorila kolekciju koja odražava duh grada i ljubav prema fudbalu Palerma.        

Ova specijalna PUMA x Palermo kolekcija obuhvata patike u bojama kluba, rozoj i crnoj boji koje su predstavljene na poznatom stadionu Renzo Barbera. Izbor neobičnih boja za fudbalski klub veoma je kreativno objašnjen. Član kluba, Count Giuseppe Airoldi, je objasnio kako kombinacija roze i crne boje simultano prenosi slast pobede i gorčinu poraza u fudbalu.
    
Palermo je u kolekciji zadržao prepoznatljivu karakteristiku taga uz T oblik gornjišta. Zadržavajući dobre navike, i ova kolekcija ostaje verna gumenom gazištu. 

PUMA x Palermo saradnja ujedno odaje počast nasleđu i popularnosti fudbala iz ‘80tih godina. Palermo je takođe originalno bio deo serije PUMA patika koje su odavale počast nekim od evropskih poznatih prestonica, kao što su London i Oslo. Prvi put predstavljene sedamedesetih i osamdesetih, Palermo patike su postale omiljene na Evropskoj fudbalskoj sceni zbog svog plitkog profila i specifičnog dizajna koji je bio karakterističan za ljubitelje fudbala.

Ukoliko i vi želite da budite deo istorije i volite brend, odaberite muške patike PUMA Palermo u zelenoj boji. Bočnu stranu ovog kultnog muškog modela patika krasi prepoznatljivi PUMA odeljak uz tag sa natpisom. Na zadnjoj strani modela se nalazi logo brenda PUMA. Perforirana koža doprinosi elegantnoj silueti modela, dok gumeni đon čuva kvalitet imena modela. 

U našoj N Selection prodavnici je dostupan i ženski model patika PUMA Palermo u neprevaziđenoj mint boji sa rozim detaljima i unisex model bele boje sa bež i crnim detaljima. 

PUMA Palermo i Jack Grealish


PUMA je zarad saradnje sa Palermom angažovala i fudbalskog asa Manchester City-a, Jack Grealish-a. On je predvodio najnoviju kampanju u Palermu, u kojoj sportska zvezda nosi kultne patike koje možete poručiti ovde.

Grealish, koji je sam po sebi postao modna ikona poslednjih godina, se može videti kako nosi antilop patike u nizu boja, uključujući ružičastu i zelenu. Vintage PUMA model karakteriše šareni gornji deo u kontrastu sa izdržljivim gumenim đonom i odgovarajućim pertlama kako bi se obezbedio prigušen dodatak svakoj odevnoj kombinaciji.

Pridružite se i vi fudbalskim ikonama i postanite deo istorije uz PUMU i pogledajte još noviteta u okviru PUMA Suede ikona.