Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma x Minecraft - kolekcija za decu

kolekcija, minecraft
28. 07. 2022.

Puma ne prestaje da iznenađuje publiku, pa je brend ove godine ostvario saradnju sa brendom video igrica Minecraft. To je igrica u kojoj igrači istražuju trodimenzionalni svet od blokova koji ima beskonačni teren. 

Na tom putovanju igrači mogu otkriti sirovine, zanatske alate, predmete, mogu graditi različite strukture i mašine. Igrica sadrži nekoliko režima u kojima se igrači bore protiv kompjuterski kontrolisanih mafijaša ili da se takmiče protiv drugih igrača. Takmičenje uvodi i režim preživljavanja. Igrica je interesantna, postoji više od deset godina i dobila je nekoliko nagrada. 

Sada, Minecraft i Puma stvaraju otkrivaju nove ideje i načine postojanja. Igrači Minecraft-a mogu odabrati svoj Puma outfit, a entuzijasti brenda Puma mogu i fizički nositi kolekciju Minecraft.
 

Kolekcija Puma x Minecraft


Kolekcija ulične odeće Puma x Minecraft sadrži odeću i obuću za avanturiste i istraživače svih uzrasta. Odeća i obuća ima na sebi likove i predmete iz igrice.

Minecraft mafije su predstavljene na majicama, duksericama, pantalonama i Puminoj naikoničnijoj patici Suede. Odeća ima elegantnu paletu boja bele, sive i crne i ukrašena je šarenim logotipovima i likovima. Jedan od najvažnijih je Minecraft ocelot koji je postavljen da replicira originalnu Puminu inspiraciju - divlju mačku koja skače. 

Pumin bezvremeni stil, Suede, sadrži pikselizirani zeleni, plavi i braon gornji deo od antilopa inspirisan ravnicama - jedan od najkarakterističnijih bioma Minecraft-a, dvostruku traku sa štampanom grafikom, ko-brendiranu etiketu na jeziku i dodatni brend na peti. Za dečiju obuću, pored Puma Suede, u kolekciju će biti uključen i RS-3.

Da bi proslavili lansiranje pada, igrači mogu da preuzmu ubedljivi PUMA DLC gde se mogu posetiti virtuelnu Puma prodavnicu da bi izmenili izgled svog lika, učestvovali u tri različite trke za prikupljanje ekskluzivnih trofeja i otkrili uzbudljiva iznenađenja na putu. 

Puma x Minecraft u N Selection prodavnici


Poznatom nemačkom brendu atletske odeće i ležerne obuće Puma nije strana saradnja sa najpopularnijim video igrama na svetu. Igrači uvek mogu da računaju na Pumu da isporuči tako zanimljivu robu.

U N Selection ponudi pronađite dečiju kolekciju Puma x Minecraft. Na fotki iznad ste mogli videti dečije patike i one se nalaze ovde. Ukoliko tragate za patikama za najmlađom decom, onda posetite ovaj link. Pune su boja, svestrane su, sadrže nepogrešive detalje i maestralno se poistovećuju sa motivima iz igrice Minecraft. 

Pročitajte i Na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine dečije obuće.

Zeleni duks na sebi ima veliki džep, kapuljaču i ranfle na rukavima. Motivi reljefa iz igrice se nalaze na rukavu, a dodatni likovi na sredini, baš kod tipičnog znaka Puma brenda. 

Bela Puma majica kratkih rukava naizgled deluje jednostavno i klasično sa imenom brenda Puma na grudima. Ipak, sam znak ocrtava scenu sa ekrana. Dodatno, ispod znaka Puma se nalazi i logo Minecraft. Sve što deca vole je sada i na svakodnevnim stvarima koje će nositi. 

Minecraft duks i majicu mogu nositi jednako i devojčice i dečaci. Mogu se nositi u parku, u školi i na rođendanu. Najbolje se kombinuje uz crni donji deo trenerke Puma x Minecraft. 

Jasno je da se donji deo trenerke po bojama i motivima slaže uz zeleni duks. Prate ga elastični struk, učkur i ranfle na nogavicama. 

Neka se deca poistovete sa svojom omiljenom igricom Minecraft svakog dana uz Puma modele.