Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Puma ženske patike inspirisane thirft-shop kulturom

patike, brend, kultura
23. 06. 2023.

Puma Thrifted Pack kolekcija je inspirisana thrift kulturom. Žene obožavaju da provode sate u kupovini, sve dok ne iznađu komad garderobe koji im najbolje pristaje. Postoji i ona polovina koja to ne voli, ali danas one nisu tema. Ženske patike sa odrazom thrift kulture podržavaju žene koje vole kupovinu - ali i održivost.

Puma Thrifted Pack patike se odlikuju jedinstvenim stilom koji ćemo bliže objasniti u ovom tekstu. Pronađite svoje Puma Mayze, Puma Cali, Orkid i RS-X patike u N Selection prodavnici. Nose ih muzičke zvezde i mnogi svestski influenseri.

Šta je thrift ili štedljiva kultura, odakle ona dolazi, šta podrazumeva i kako je Puma deo toga, saznajte u nastavku teksta.
 

Šta je thrift-shop kultura? 


Štedljiva kultura, iliti thrift-shop culture, je kada se traga za održivim i često polovnim stvarima. U ovakvim prodavnicama je moguće pronaći sjajne komade odeće koje je neko nekad nosio, više mu ne trebaju, ali vi ih možete iskoristiti. Mnogi podstiču kreativnost tako što se zabavljaju u prodavnicama polovne, kvalitetne, garderobe.

Oni koji podržavaju thrift-shop kulturu kupovinu doživljavaju kao otvaranje rođendanskih poklona - nikad se ne zna kada nailazi iznenađenje. Oduševljenje koje nastaje kada se iz prodavnice izađe sa nekoliko moćnih majica, pantalona ili sakoa za mali novac - je neizmerno. 

Ovakva kultura, osim što je prezabavna, je takođe održiva. Mnogi brendovi podstiču recikliranje postojećih odevnih predmeta koji bi reciklažom postali novi odevni komadi. Ovo je sjajan način da se kroz svakodnevnu garderobu izvrši uticaj na očuvanje planete. Thrift-shopping je najpre postao popularan u Americi, a sve veći uticaj je i kod nas.

Puma je zajahala thrift-shop talas. Osluškujući šta ljudi vole i žele, Puma je izbacila svoju Thrifted seriju. Ideja se krije u tome da su ove patike dobro poznati Puma modeli, koji ovog puta u svom dizajnu imaju prizvuk štedljive kulture. 

Koje su popularne Puma Thrifted Pack patike?


Na fotografiji iznad se nalaze Puma Mayze Thrifted patike. O njima smo već pisali u tekstu Puma Mayze - idealan par za svaki dan. Dodaju visini i imaju idealan, letnji, sklad boja i tonova. U osnovi su sasvim bele sa roze detaljima koje su naslanjaju na bež đon.

Tri značajne odlike Puma Thrifted patika: 
-    imaju lagano ispucali kožni materijal,
-    materijali su premium kvalitetni,
-    đonovi su žuti i izbledeli, vintage.

Baš ovakve su thrifted stvari - bilo da je u pitanju garderoba ili čak nameštaj. Zub vremena ostavlja svoj trag, pa se Puma odlučila za lagani odraz ispucale kože. U thrifted prodavnicama se nalaze birani komadi garderobe, oni koji zaista mogu da izdrže još jedan krug nošenja. To nikada nisu i neće biti nekvalitetni materijali. I za kraj, nema belih đonova. Svima je dobro poznato kako se beli đonovi, usled spoljnih uticaja, izgube. To je još jedna draž štedljive kulture i Puma je nije zaobišla.

Na fotografiji iznad nalaze se Puma Cali Dream Thrifted ženske patike. Njihov dizajn se razlikuje od Puma Mayze patika, ali je jasno da su ovo letnje patike koje se mogu nositi uz haljine, suknje i šorceve. Zbog svojih jedinstvenih boja, ni prašina ni pesak im neće odneti originalni izgled. 

S obzirom na to da su Puma Thrifted patike - zapravo nove patike - žuti đonovi vam višestruko idu u korist. Kada ove patike, za nekoliko meseci ili godina, postaju iznošene - izgledaće kao nove! 

Pogledjate sve Puma Thrifted Pack patike na ovom linku i uživajte u kupovini!