Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Blog

Retro patike u modernom ruhu: Puma Slipstream

23. 12. 2022.

Prvi model Slipstream-a je bio košarkaški model iz osamdesetsedme godine prošlog veka. Uvrstile su se u red kultno poznatih patika sportskog sveta. Omiljene su među košarkašima, ali i drugim sportistima, zbog performansi, stabilnosti i amortizacije. Osim na terenu, Slipstream su postale i omijene patike ulice, a svi već dobro znamo koliko su razne kulture i hip-hop muzika bili povezani sa uličnom modom.

Malo je patika koje traju preko trideset godina i polože test vremena. Dobrim stvarima se uvek vredi vraćati, pogotovo onima sa značajnom istorijom! Nove Puma Slipstream Invader patike sada nosi i Neymar i dostupne su u N Selection internet prodavnici! 
 

Puma Invader Slipstream su patike koje nosi Neymar


Puma Invader Slipstream patike su postale popularne zbog svoje udobnosti i stabilnosti koju doživljava onaj koji ih nosi, a to zna i Neymar. Iako originialno dizajnirane za košarkaški teren, patike su dobile novo ruho koje je savremeno sa dozom istorije u svakom koraku. Nemački gigant PUMA uvodi košarkašku osamdesetih u moderno vreme, dokazujući da Slipstream ulazi u red bezvremenih klasika. 

Slipstream je dobio sopstveni slogan engineered for the serious player - iliti napravljen za ozbiljnog igrača. Ako se pitate zašto, odgovor leži u tehnologiji SoftFoam i ulošku koji su dobri štitili petu i dodatno amortizovali svaki pokret - kako nekad, tako is sad.

Muške Puma Invader Slipstream patike u N Selection prodavnici

 
Sa leve strane se nalaze Puma Slipstream muške patike koje nosi i Neymar, dok su sa desne strane retro-futurističke, duboke Slipstream patike. I današnja silueta ostaje verna originalnom modelu nasleđa iz osamdesetih godina, ali ipak u duhu vremena u kom živimo. Slipstream ostaje veran originalnoj ideji, ali ide u korak sa vremenom. Višeslojni gornji deo sa zakrivljenim trakma sa strane daje patikama retro osećaj, iako ima futuristički obrt.

I plitke i duboke patike se mogu nositi svakog dana, ali svakako da su plitke pogodnije ukoliko birate sportsku eleganciju. Gornji deo siluete dobija savremeni osećaj zahvaljujući izavajanom međuđonu, ažuriranim preklopnim panelima i preuređenoj konstrukciji kragne. 

Kada sa sobom nosite istoriju, vaša pojava odmah dobija dozu klasike i elegancije.

Ženske Puma Invader Slipstream patike u N Selection prodavnici

 
Na fotografijama se nalaze ženske Puma Slipstream INVDR patike. Imaju iste đonove, ali ne i gornjište. Duboke ženske patike imaju više bež detalja i vezuju se pertlama sve do članaka. Sa druge strane, plitke ženske patike su zadržale belu boju na većini svoje površine, sa manje  bež detalja. Oba modela imaju crne obrise sa zadnje strane. Čak i oni koji nisu upoznati sa košarkaškom pozadinom Slipstream patika, mogu naslutiti da se radi o bombastičnom modelu. 

Najbolja stvar kod ženskih Puma patika u novom, modernom, ruhu je to što se mogu nositi svakog dana, uz trenerke ili farmerke. Štaviše, plitki model sa desne strane je, zbog svoje bele osnove, lakši za kombinovanje kada ciljate na sportsko-elegantni stil. 

Puma Slipstream je povrat košarkaških patika u moderno vreme: sačuvani košarkaški DNK sa modernim izgledom. Puma - mogli bismo je nazvati najbržim sportskim brendom na svetu, ali i onim koji ide u korak sa vremenom - baš kao i N Selection. 

Puma traži inspiraciju u svojoj bogatoj istoriji, a o tome možete više pročitati na vezi The History of Slipstream.